Σύγχρονη, πρακτική και εξειδικευμένη γνώση με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies

Σύγχρονη, πρακτική και εξειδικευμένη γνώση με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies

Οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά σήμερα επιτάσσουν σε όλους τους επαγγελματίες να παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες προκειμένου να αποκτήσουν εξειδικευμένες, επικαιροποιημένες γνώσεις και να εξασφαλίσουν την επαγγελματική τους επιτυχία

Σύγχρονη, πρακτική και εξειδικευμένη γνώση με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies
Πέραν της επιλογής ενός δεύτερου πτυχίου (μεταπτυχιακού τίτλου) και ανεξαρτήτως ακαδημαϊκού υπόβαθρου ή επαγγελματικής εμπειρίας, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, παρακολουθώντας προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου, προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης και επαγγελματικά σεμινάρια.

Το Mediterranean Professional Studies
Κλείσιμο
, ο πληρέστερος φορέας Δια Βίου Μάθησης στην Ελλάδα, προσφέρει πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών σε ένα ευρύτατο φάσμα σύγχρονων και περιζήτητων στη σημερινή αγορά εργασίας ειδικοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, το Mediterranean Professional Studies καλύπτει τους τομείς της Συμβουλευτικής
και της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής
, της Υγείας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας, της Πληροφορικής, των Μηχανικών και του Αθλητισμού.

Διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς
Όλα τα προγράμματα του Mediterranean Professional Studies είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς σήμερα και να αναπτύσσουν στους φοιτητές εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες. Επιπλέον, πιστοποιούνται από ισχυρούς οργανισμούς πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση -Pearson, Edexcel, SQA, NCFE, CISCO, ISONPsychometrica– οι τίτλοι των οποίων προσδίδουν στους απόφοιτους σημαντικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας. Η διδασκαλία είναι βιωματική και η αξιολόγηση δε βασίζεται σε γραπτές εξετάσεις, αλλά σε εργασίες τύπου projectsπου εξετάζουν τις πρακτικές γνώσεις των συμμετεχόντων.

Σε ποιους απευθύνονται
Ανάλογα με το είδος του προγράμματος -executive diplomas, professional diplomas, HNDs-, οι σπουδές στο Mediterranean Professional Studies απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους διαφόρων βαθμίδων εκπαίδευσης, οι οποίοι αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίας, διεύρυνση επαγγελματικών οριζόντων, εξειδίκευση σε σύγχρονες ειδικότητες και επαγγελματική δικτύωση, σε εργαζόμενους & επαγγελματίες που αναζητούν επαγγελματική εξειδίκευση, κατοχύρωση της θέσης τους, εξέλιξη – προαγωγή ή αλλαγή καριέρας, σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε ανέργους, με ή χωρίς πρώτο πτυχίο, προκειμένου να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και επιτύχουν την άμεση απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας.

Τα οφέλη που αποφέρει η επιλογή σπουδών σε ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι πολλά τόσο για φοιτητές και αποφοίτους, όσο και για ανθρώπους χωρίς πρώτο πτυχίο, αλλά και για στελέχη που έχουν ήδη διανύσει μια σημαντική διαδρομή στον επαγγελματικό τους κλάδο. Ενδιαφερόμενοι που δε διαθέτουν πρώτο πτυχίο μπορούν αφενός να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα HND (Higher National Diploma) το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως “σκαλοπάτι” για να περάσουν ομαλά σε σπουδές Bachelor, εφόσον το επιθυμούν και αφετέρου να χρησιμοποιήσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που θα λάβουν, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσουν συγκεκριμένες θέσεις στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, η σύγχρονη και πρακτική γνώση που λαμβάνουν τα στελέχη από τα ανανεωμένα προγράμματα σπουδών μας και οι ευκαιρίες δικτύωσης (networking) που αξιοποιούν τους καθιστούν άμεσα ανταγωνιστικούς προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερες θέσεις, να αλλάξουν κλάδο εργασίας ή  να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

HND’S
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ενδεικτικά το HND στη Συμβουλευτική & την Ψυχολογία, το οποίο και αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει γνώσεις στη Συμβουλευτική και την Ψυχολογία και δίνει την ευκαιρία στους απόφοιτους να εργαστούν σε διάφορα συμβουλευτικά πλαίσια, αλλά και το HND στην Προπονητική στο οποίο διδάσκουν καταξιωμένοι επαγγελματίες του αθλητισμού (Δημοσθένης Ταμπάκος, Αθανασία Τσουμελέκα, κ.α.) και διεξάγεται με τη συνεργασία 125 κορυφαίων αθλητικών συλλόγων όλων των αθλημάτων για την πρακτική άσκηση & αποκατάσταση των αποφοίτων.

Executive diplomas
Μεγάλη ζήτηση ανάμεσα σε φοιτητές και επαγγελματίες έχουν και τα executive diplomas, τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου και θετικές προοπτικές απασχόλησης, με το Executive Diploma Digital & Social Media Marketing, το οποίο που καλύπτει όλο το εύρος των θεμάτων σε digital & social media marketing, όπως SEM, SEO, Google Ads, Google Analytics, να ξεχωρίζει στην προτίμηση των νέων. Παράλληλα, πολλοί επαγγελματίες της Διοίκησης, του Αθλητισμού και της Υγείας που επιθυμούν να ανελιχθούν στον τομέα τους ή να αποκτήσουν εξειδίκευση στρέφονται προς τα Executive Diploma Healthcare Management και το Executive Diploma Sports Management, τα οποία τους εξασφαλίζουν στοχευμένες γνώσεις στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών αντίστοιχα και τους δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν υψηλόβαθμες θέσεις στον τομέα τους. Δημοφιλή ανάμεσα σε φοιτητές και αποφοίτους είναι, επίσης, το Executive Diploma Global Operations & Logistics με τη συνεργασία του Ομίλου ORHEEBEINOGLOU, ηγέτη στο χώρο των Logistics και το Executive Diploma Leadership & Human Resources Management το οποίο προσφέρει εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.

Mediterranean Professional Studies
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
info@medcollege.edu.gr
www.medcollege.edu.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης