Mediterranean College- Εκπαίδευση σημαίνει Εμπιστοσύνη

Mediterranean College- Εκπαίδευση σημαίνει Εμπιστοσύνη

Γιατί αυτή τη φορά θα πρέπει να εμπιστευθείς τον εαυτό σου. Ποιές είναι οι δυνατότητες για σπουδές και ποιά τα πλεονεκτήματα των Κολεγίων

Mediterranean College- Εκπαίδευση σημαίνει Εμπιστοσύνη
Σε συνεργασία με δύο κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια, το Mediterranean College
, το 1ο Ελληνικό Αγγλόφωνο Κολέγιο, διαθέτει 7 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει αναγνωρισμένα Bachelor’s και Master’s στους τομείς της
Διοίκησης Επιχειρήσεων,
Πληροφορικής
Κλείσιμο
, Τουρισμού
,
Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης
, Μηχανικών και Υγείας.

Παράλληλα, δεδομένου ότι οι εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία είναι ταχύτατες και η διαρκής ανανέωση των γνώσεων σε όλους τους τομείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία, το Mediterranean College, μέσω του Mediterranean Professional Studies, προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, τα οποία πολύ συχνά απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ήδη διανύσει μια σημαντική διαδρομή στον επαγγελματικό τους κλάδο. Η σύγχρονη και πρακτική γνώση που λαμβάνουν από τα ανανεωμένα προγράμματα σπουδών μας και οι ευκαιρίες δικτύωσης (networking) που αξιοποιούν τους καθιστούν άμεσα ανταγωνιστικούς να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις, να αλλάξουν κλάδο εργασίας ή  να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Σπουδές σε κορυφαία Πανεπιστήμια της Βρετανίας 

Mέσω των συμφωνιών που διατηρούν τα Κολλέγια με Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, οι φοιτητές έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να αποκτήσουν, διεθνώς αναγνωρισμένα και επαγγελματικά ισοδύναμα των δημοσίων ΑΕΙ, πτυχία από ξένα Πανεπιστήμια της επιλογής τους, σπουδάζοντας αποκλειστικά στη χώρα τους. Συγκεκριμένα, το Mediterranean College διατηρεί για τα προγράμματα σπουδών του συμφωνίες ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise) με δύο από τα πλέον καταξιωμένα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, το TOP 50 University of Derby και το δημοφιλές Manchester Metropolitan University, ενώ το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο. 

Ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων 

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν στους φοιτητές οι σπουδές σε Κολέγιο έναντι, σε πολλές περιπτώσεις, των Δημοσίων Πανεπιστημίων, είναι η ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκών γνώσεων και πρακτικής εφαρμογής. Στο Mediterranean College, η σύνδεση θεωρίας και πράξης, η ανάπτυξη εφαρμόσιμων δεξιοτήτων και η επαγγελματική ετοιμότητα των φοιτητών μας είναι πρωτεύον μέλημά μας. Για αυτόν το λόγο, η εκπαιδευτική διαδικασία πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων εκπαιδευτικών δράσεων, στοχευμένων στις ανάγκες του κάθε προγράμματος, όπως guest lectures από επαγγελματίες και κορυφαίους ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικές επισκέψεις, σεμινάρια, workshops, master-classes και δημιουργία projects. Παράλληλα, η αξιολόγηση των φοιτητών δε βασίζεται σε γραπτές εξετάσεις, αλλά σε εργασίες τύπου project.

MC-Employability Scheme- Education Awards-Dreams Come True

Συγχρόνως, το Mediterranean College είναι το μοναδικό Κολέγιο το οποίο έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας για τους φοιτητές. Το MC-Employability Scheme έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα αντίστοιχων σχεδίων που αναπτύσσουν πανεπιστήμια του εξωτερικού και περιλαμβάνει την αναπροσαρμογή των υφιστάμενων προγραμμάτων και υπηρεσιών του Κολεγίου, με γνώμονα την αγορά εργασίας και τη διοργάνωση καινοτόμων δράσεων που στοχεύουν να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και να τους προετοιμάσουν για την απαιτητική αγορά εργασίας. Επίσης, προσφέρει στους φοιτητές του μοναδικές υπηρεσίες καριέρας και δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από κορυφαίες εταιρίες για κάθε επαγγελματικό κλάδο στον οποίο προσφέρει προγράμματα σπουδών.

Βήμα στην αγορά εργασίας δίνεται στους φοιτητές και μέσω δύο μεγάλων διοργανώσεων του Mediterranean College. 

Καταρχάς, τα Βραβεία Εκπαίδευσης (Education Awards), μια πρωτοποριακή εκδήλωση μέσα από την οποία το Κολέγιο δίνει την ευκαιρία στους καλύτερους τελειόφοιτους και απόφοιτους ιδιωτικών κολεγίων, Δημόσιων ΑΕΙ/ΤΕΙ, αλλά και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού να διαγωνιστούν, προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίοι (άριστοι) ανάμεσα τους, μέσα από 10 κατηγορίες Βραβείων. Οι νικητές της διοργάνωσης έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές καθώς και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Επίσης, το Dreams Come True είναι η νέα πρωτοποριακή ενέργεια του Mediterranean College, η οποία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Το 1ο  Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας δίνει την ευκαιρία σε κάθε νέο και νέα στην Ελλάδα να εργαστεί εκεί που πραγματικά επιθυμεί, εφοδιάζοντας τον με όλες τις τυπικές και άτυπες γνώσεις που χρειάζεται για να κατακτήσει τη θέση των ονείρων του και φέρνοντας τον, στη συνέχεια, σε επαφή με την εταιρία που έχει επιλέξει!

Οργανωμένες υπηρεσίες υποστήριξης
 
Αξίζει να σημειωθεί, ακόμα, ότι, τα Κολέγια προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για προσωπική επαφή με τους φοιτητές. Στο Mediterranean College, αντιμετωπίζουμε τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά. Μέσα από ένα δομημένο σύστημα υπηρεσιών υποστήριξης – εβδομάδα ένταξης, κέντρο ακαδημαϊκής στήριξης, συμβουλευτικό κέντρο, προσωπικός σύμβουλος- καθηγητής-  όλοι οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν και γενικότερα να λάβουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται προκειμένου να αναπτύξουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους. 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ VIDEOS ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE

- Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σχολή  Πληροφορικής
- Σχολή Τουρισμού- Φιλοξενίας
- Σχολή Ψυχολογίας
- Σχολή Εκπαίδευσης
- Σχολή Μηχανικών
- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας


Mediterranean College
Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
info@medcollege.edu.gr
www.medcollege.edu.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης