7 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας

7 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας

Tips για τη γιορτινή διακόσμηση που θα κλέψει τις εντυπώσεις 

7 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας
Το στόλισμα του σπιτιού τις γιορτές είναι εξίσου σημαντικό με τα φαγητά που θα ετοιμάσουμε και θα σερβίρουμε στο γιορτινό τραπέζι. Ως γνωστόν τρώμε και με τα μάτια και η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει. 

Μπορείτε να κλέψετε την παράσταση από την αρχή δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας στους τόνους του κόκκινου, του πράσινου και του χρυσού. Επιλέξτε στεφάνια από γκι και γιρλάντες, ανάψτε αρωματικά κεριά και τοποθετήστε πάνω στο
εορταστικό τραπέζι καλόγουστες
Κλείσιμο
χαρτοπετσέτες. Εναλλακτικά χρησιμοποιήσετε μικρά χριστουγεννιάτικα δεντράκια για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

  
1. Μικρά διακοσμητικά δεντράκια 

Δώστε καλόγουστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα διακοσμώντας το γιορτινό σας τραπέζι με μικρά, λαμπερά δεντράκια. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και ταιριάζει στο ύφος του σπιτιού σας. Κόκκινο ή πράσινο για τους κλασικούς ή χρυσό και ασημί γι' αυτούς που αγαπούν την απλότητα και το λιτό design.
 



2. Γιρλάντα

Μια απλή γιρλάντα από πράσινο έλατο στολισμένη με κόκκινες μπάλες και κλαδιά από γκι θα δώσει τον τόνο τη εορταστικής περιόδου όπου κι αν τοποθετηθεί στο σπίτι. 
 

3. Μια φιγούρα Άγιου Βασίλη,  έναν Γιορτινό Τάρανδο ή ένα Ξύλινο Καρυοθραύστη

Την πιο αγαπημένη εποχή των παιδιών το στόλισμα του σπιτιού και του δέντρου μοιάζει με την καλύτερη στιγμή της εποχής. Θα ενθουσιαστούν με μια φιγούρα Αγίου Βασίλη, ενός ξύλινου καρυοθραύστη  ή ενός ταράνδου δίπλα στο δέντρο, το τζάκι ή το δωμάτιο τους.




4. Λαμπερές διακοσμητικές πινελιές

Τοποθετήστε σε διάφορα σημεία του σπιτιού λαμπερά στοιχεία, όπως χρωματιστές μπάλες ή λαμπερά χριστουγεννιάτικα δέντρα και δώστε την απόλυτη εορταστική αίσθηση στους καλεσμένους σας.


 
5. Διακοσμητικά Κεριά

Τοποθετήστε γιορτινά αρωματικά κεριά και «αναστατώστε» τις αισθήσεις των παρευρισκόμενων. Το άρωμα που αναδύουν και η ζεστή φλόγα της φωτιάς τους δημιουργεί αίσθημα ευφορίας και ζεστασιάς. 
 


 
6. Χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες

Δώστε χριστουγεννιάτικο χρώμα ακόμα και στο πιο άχρωμο τραπέζι προσθέτοντας χαρούμενες γιορτινές χαρτοπετσέτες.



  
7. Crackers

Ξετρελάνετε τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας στολίζοντας το τραπέζι με  Χριστουγεννιάτικα Crackers. Είναι πολύ γουστόζικα και περιέχουν ένα μικρό δωράκι για κάθε καλεσμένο.  



 




 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης