Βίντεο: Η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας στους δρόμους της Μαδρίτης

Βίντεο: Η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας στους δρόμους της Μαδρίτης

Οι δρόμοι της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμου για την παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Ισπανίας - Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη στο αεροδρόμιο και την επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο

paradespain2
Μία ημέρα μετά τον θρίαμβο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η εθνική Ισπανίας έφτασε στην Μαδρίτη.

Celebración de España campeona mundial de Baloncesto 2019 en Madrid I DIRECTO MARCA


Κλείσιμο




Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Σέρτζιο Σκαριόλο και τους παίκτες της Ισπανίας πέρασε κάτω από την αψίδα που δημιούργησαν τα πυροσβεστικά με τις μάνικες τους. Οι παίκτες εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.



Οι παίκτες της Ισπανίας πήγαν στα βασιλικά ανάκτορα και επισκέφτηκαν τον Βασιλιά Φίλιππο ΣΤ’, στον οποίο μάλιστα και έδωσαν ένα χρυσό μετάλλιο. Στη συνέχεια πήγαν στο “Palacio de la Moncloa” για να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ. 


Η παρέλαση συνεχίζεται αυτή τη στιγμή με την ομάδα να είναι πάνω σε ανοιχτό πούλμαν και να κατευθύνεται στην «Plaza de Colón”, όπου έχει στηθεί εξέδρα και τους περιμένουν χιλλιάδες άνθρωποι.

Δείτε live την παρέλαση και την υποδοχή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών εδώ:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK