Η εταιρεία που μετατρέπει τους ξηρούς καρπούς σε νόστιμα και υγιεινά αλείμματα.

Η εταιρεία που μετατρέπει τους ξηρούς καρπούς σε νόστιμα και υγιεινά αλείμματα.

Για πολλά χρόνια, το φυστικοβούτυρο υπήρξε το πιο δημοφιλές βούτυρο ξηρού καρπού παγκοσμίως, αλλά τα τελευταία χρόνια, περισσότερες ποικιλίες βουτύρου έχουν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων και κερδίζουν αναγνώριση για τα οφέλη τους.

al1
Οι Nutlers είναι μια καινούρια ελληνική εταιρεία που έχει μπει δυναμικά στην παραγωγή των βουτύρων ξηρών καρπών. Η ιδέα δημιουργήθηκε μέσα από την εμπειρία, την αφοσίωση και την αγάπη για τους ξηρούς καρπούς. Η αφοσίωση αυτή πηγάζει από την ιστορία της οικογένειας πίσω από τους Nutlers χάρη στην πολυετή ενασχόληση της με το εμπόριο και την επεξεργασία ξηρών καρπών για πάνω από 30 χρόνια με έδρα τον Βόλο.

al2

Η εταιρεία στηρίζει την ελληνική παραγωγή καθώς επιμένει να χρησιμοποιεί για την παραγωγή όλων των προϊόντων της Ελληνικούς ξηρούς καρπούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι Nutlers μας εξηγούν ότι «για τους ξηρούς καρπούς που παράγονται στην Ελλάδα, επιλέγουμε το μεγαλύτερο μέρος να προέρχεται από επιλεγμένες καλλιέργειες. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζάχαρη, αλάτι, φοινικέλαιο ή άλλα πρόσθετα συντηρητικά. Αποτελούν ενναλακτικές πηγές φυσικής πρωτεΐνης, βιταμινών και θρεπτικών ουσιών που προέρχονται από τους ξηρούς καρπούς και συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή. Η παραγωγή μας είναι ελεγχόμενη και σε μικρές ποσότητες καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε τη γεύση και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας».


Οι Nutlers προτείνουν «Δοκιμάστε τα βούτυρα ξηρών καρπών σε υγιεινά σνακ όπως λαχανικά και φρούτα, σε φρεσκοψημένο ψωμί, σε γιαούρτι και smoothies, σε μπάρες και κέικ αλλά και σε αλμυρές γεύσεις όπως σαλάτες και dressings.»

al3
al4


Οι εταιρεία παράγει 6 προϊόντα: Βούτυρο αμυγδάλου κλασσικό, λευκό και με κακάο, βούτυρο κάσιους, φυστικοβούτυρο και φουντουκοβούτυρο. Θα βρείτε τα προϊόντα των Nutlers σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για αυτά αλλά και να ακολουθήσετε τους Nutlers στα social media.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης