Το Juju Bar & Restaurant σας καλεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι μέσω του Dine Athens

Το Juju Bar & Restaurant σας καλεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι μέσω του Dine Athens

Από 27 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου το JuJu Bar & Restaurant σας καλεί σε  ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι μέσω του Dine Athens και υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες γεύσης και ψυχαγωγίας, σε ένα δικό του μαγικό κόσμο, όπου το πραγματικό συναντά το ονειρώδες σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με μοντέρνες λεπτομέρειες στο ξενοδοχείο Divani Caravel

juju00
Ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου Σάββας Ληχανίδης σας ταξιδεύει γευστικά, μέσω του αγαπημένου γαστρονομικού θεσμού της πόλης, Dine Athens, που πραγματοποιείται, με τη χορηγία της Alpha Bank για 5η συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τα πιάτα του μενού αποτελούν ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι, σε κλασσικές γεύσεις και μνήμες, δοσμένες με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο. Γνωρίσετε τα πολυσυζητημένα και αγαπημένα πιάτα του, με το ειδικά διαμορφωμένο μενού, στην προνομιακή τιμή των 60€.
DINE-ATHENS_Juju-Bar-_-Restaurant-Menu

Κλείσιμο
Ξεκινήστε τη βραδιά σας, με Λαβράκι Ceviche με τζίντζερ και Περουβιανή Σαλάτα, ή Φουαγκρά Σωτέ με Σύκα & Τζελ Πικρής Σοκολάτας. Για σαλάτα, ο Σεφ προτείνει Σαλάτα Guido (Σαλάτα Αντίβ με Αχλάδι, Γκοργκοντζόλα και Macadamia nuts) ή Σαλάτα Σπανακόπιτα, με φύλλα από baby σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο κρουτόν χωριάτικου φύλλου & τριμμένη φέτα. Για κυρίως πιάτο, επιλέξτε ανάμεσα στο Σολομό Crispy Skin, με γλυκόξινη σάλτσα & φασολάκια σόγιας με μάνγκο ή Χοιρινό Iberico σωτέ με σάλτσα hoisin πορτοκάλι, πουρέ παστινάκι & μανιτάρια shimeji. Απογειώστε τη βραδιά, επιλέγοντας ως επιδόρπιο, Παγωτό Αλάσκα ή Εκλαίρ Σοκολάτας.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης, το www.dineathens.gr . Μέσω του site, dineathens.gr, ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εύκολα την κράτησή του online στο εστιατόριο JuJu Bar & Restaurant, την ημέρα και ώρα που επιθυμεί, ενώ κρατήσεις πραγματοποιούνται και τηλεφωνικά μέσω του εστιατορίου στο 210-7207000
JuJu-Bar-_-Restaurant
JuJu-Bar-_-Restaurant_1

Πληροφορίες

Juju Bar & Restaurant: Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-7207000
Instagram: @jujubarrestaurant
Facebook: @Juju Bar Restaurant
JuJu-Bar-_-Restaurant_2

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης