Η κοινωνική πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΑΛΦΑ γίνεται πραγματικότητα στις 15 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας!

Η κοινωνική πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΑΛΦΑ γίνεται πραγματικότητα στις 15 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας!

Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

alphaa1
Ηχηρό μήνυμα αγάπης και έμπρακτης στήριξης στην 22χρονη -σήμερα- Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, γνωστή ως «Μυρτώ της Πάρου», στέλνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. από το ΔΑΚ Γλυφάδας το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, υλοποιώντας την πρωτοβουλία του για ενίσχυση του αγώνα της Μυρτούς, με Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου (σάλας) που διοργανώνει, σε συνεργασία με 20 ακόμα σημαντικούς φορείς!

Επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση -βιασμός και σχεδόν θανάσιμος ξυλοδαρμός- που συγκίνησε και ταυτόχρονα σόκαρε το πανελλήνιο, η Μυρτώ συνεχίζει τον αγώνα της για να επανέλθει, με στόχο το ταξίδι στη Ρωσία για αποθεραπεία. Στον αγώνα της έχει βρει πολλούς «συνοδοιπόρους» -φορείς και ιδιώτες- μεταξύ των οποίων και ο ευαισθητοποιημένος και ενεργός σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, εκπαιδευτικός φορέας ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!


tournoua-site

Το φιλανθρωπικό τουρνουά -στο οποίο θα αναμετρηθούν για καλό σκοπό οι ποδοσφαιρικές ομάδες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ακόμα 20 μεγάλων φορεών, μεταξύ των οποίων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Ελληνικής Αστυνομίας, της ΕΡΤ, του ομίλου ΑΝΤ1, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας- Ελληνικού-Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρης, των ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ., του Δήμου Γλυφάδας, κ.ά.- θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο, την προσεχή Κυριακή.

Αντί εισιτηρίου, οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το εν λόγω τουρνουά Αγάπης & Αλληλεγγύης, θα μπορούν να αγοράζουν στην είσοδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας το παιδικό διήγημα «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά», που συνέγραψαν η ίδια η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη με την Εύα Πετροπούλου-Λιανού, τα χρήματα από την πώληση του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποθεραπεία της Μυρτούς στη Ρωσία!

Κλείσιμο
Παράλληλα, επειδή κάθε κοινωνική πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στοχεύει στον μέγιστο δυνατό αντίκτυπο για τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, ο γνωστός εκπαιδευτικός φορέας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, να φέρει και τρόφιμα μακράς διαρκείας ή είδη πρώτης ανάγκης, την Κυριακή στο ΔΑΚ Γλυφάδας, προς ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμου Γλυφάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας- Ελληνικού-Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρης!
Γιατί και αυτές τις γιορτές, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και υποφέρουν…

Αυτήν την Κυριακή, δώσε κι ΕΣΥ με την παρουσία και την στήριξή σου, πνοή και ελπίδα στο όνειρο της νεαρής Μυρτούς για μια φυσιολογική ζωή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης