Technogym : H υπέρτατη fitness εμπειρία

Technogym : H υπέρτατη fitness εμπειρία

O Όμιλος Fais επενδύει στον τομέα του fitness και του wellness, προσθέτοντας ξανά στο brand portfolio την ιταλική Technogym, το Νο1 brand στην κατασκευή αθλητικού εξοπλισμού παγκοσμίως. Το timing της κίνησης αυτής δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο καθώς η αγορά του fitness σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη. Το κίνημα του well-being, γενικότερα, συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στις πλέον αναπτυσσόμενες καταναλωτικές τάσεις των τελευταίων ετών, αγγίζοντας, σύμφωνα με τις έρευνες, το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού. Περιορίζοντας την έρευνα στα πιο δυναμικά κοινά, ηλικίας 25 έως 45 ετών, το ποσοστό αυτό ξεπερνά το 50%.

Technogym-Wellness-Center_2
Πώς όμως μεταφράζονται αυτά τα ευρήματα στα ελληνικά δεδομένα; Σύμφωνα με τον Κώστα Βογιατζόγλου-Βογιατζόπουλο, Managing Director Technogym Greece, η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι ακολουθεί πιστά τις παγκόσμιες τάσεις, σχεδόν ταυτόχρονα με την ανάπτυξή τους. Οι Έλληνες, ως early adapters, δεν θα μπορούσαν παρά να αγκαλιάσουν το κίνημα του wellness, και η Technogym έχει ως στόχο να τους προσφέρει την υπέρτατη fitness εμπειρία. Γιατί δεν δημιουργεί απλώς μηχανήματα γυμναστικής, αλλά προπονητικές μεθόδους που δίνουν προστιθέμενη αξία στον εξοπλισμό και στην επένδυση του πελάτη. Ένα ακόμη σημείο που τη διαφοροποιεί είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στον εξοπλισμό της. Με το βλέμμα στο μέλλον, η Technogym έχει αναπτύξει μια σειρά από μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του τελικού χρήστη. Σήμερα, με υπερηφάνεια παρουσιάζει το Technogym Ecosystem, τη μοναδική ενσωματωμένη πλατφόρμα που παρέχει στον χρήστη τα προσωπικά του Wellness Data, καθώς και προσωποποιημένα προγράμματα προπόνησης σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται, σε οποία συσκευή κι αν επιλέξει.


Technogym-Run-Personal-19-PR
Technogym-Hospitality-014_5806

Σημαντικό πλεονέκτημα της Technogym αποτελεί η πλούσια προϊοντική της γκάμα. Με πελατολόγιο που περιλαμβάνει από ξενοδοχεία 5 αστέρων έως ιδιώτες, εύκολα κατανοεί κανείς πως οι ανάγκες ποικίλλουν. Για την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των συνεργατών της, η Technogym έχει συστήσει μια ολοκληρωμένη ομάδα που απαρτίζεται από στελέχη των κλάδων Fitness, Wellness, Hospitality, Corporate και Medical Care, με σκοπό να αναγνωρίζει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά για το προφίλ του.

Σύμφωνα με τον κύριο Βογιατζόγλου-Βογιατζόπουλο, στρατηγική προτεραιότητα του brand, υπό τη νέα διεύθυνση του Ομίλου Fais, αποτελεί ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης της Technogym με τους πελάτες που την έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν. Αυτό αποτέλεσε γνώμονα για τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου τμήματος After Sales Support, με καταρτισμένους τεχνικούς συνεργάτες, έτοιμους να ανταποκριθούν ανά πάσα στιγμή σε κάθε αίτημα των πελατών της. Στόχος της Technogym είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, που θα έχουν αντοχή και διάρκεια στον χρόνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης