Tο νέο Gourmet Corner του attica στο City Link

Tο νέο Gourmet Corner του attica στο City Link

Μια γωνιά με τους πιο γευστικούς θησαυρούς από όλο τον κόσμο, μυεί τους επισκέπτες του attica στο City Link σε gourmet εδέσματα και εναλλακτικές προτάσεις για τα πιο γευστικά δώρα των εορτών.

products_ar
Ένας ιδιαίτερα premium χώρος γεμάτος με γεύσεις, αρώματα και απολαύσεις σας περιμένει στον 5ο όροφο του attica στο City Link. To Gourmet Corner, είναι μια νέα συνεργασία των πολυκαταστημάτων attica και της Greek Luxury Products, και γίνεται ο απόλυτος προορισμός της γεύσης και της απόλαυσης στην Αθήνα .

Στo Gourmet Corner μπορείτε πλέον να βρείτε τώρα τους οίκους που έχουν καθιερώσει την ποιότητά τους ανά τους αιώνες, όπως ο Petrossian Paris με το καλύτερο χαβιάρι που έχει υπάρξει ποτέ και όλη τη σειρά προϊόντων του: καπνιστούς σολομούς, αποσταγμένο νερό με χαβιάρι, ολόκληρο Foie Gras Entier σε βάζα, καβούρι Αλάσκας, λάδι τρούφας, μοναδικά λευκά ροδάκινα σε βανίλια.


food1



Κλείσιμο
Από αυτό το πάνθεον δεν λείπουν οι μαρμελάδες και τα spreads από τους masters του είδους της εταιρείας Confiture Parisienne και τα περίφημα γλυκά σε σχήμα φρούτων του διάσημου ζαχαροπλάστη Cedric Grolet. Τα ωραιότερα Marron Glacier της Maison Boissier κάνουν επίσης την εμφάνισή τους εδώ, τα jamon pata negra της Extrem Jamon που ήρθαν μετά το Selfridges και στην Ελλάδα, καθώς και το Foie Gras, Rilletes Jamon χήνας από την μοναδική φάρμα ηθικής εκτροφής χηνών.

Δοκιμάστε επίσης τις διάσημες σοκολάτες La Molina, Rococo αλλά και Choc on Choc, 8 διαφορετικές ποικιλίες χαβιαριού, ελληνικές αλλά και ιταλικές, λευκές και μαύρες τρούφες και προϊόντα τους, το σπάνιο μέλι Βανίλια Μαινάλου, τις καρδιές άγριας αγκινάρας σε λάδι, όπως επίσης και αποκλειστικά τα προϊόντα της σεφ Ντίνας Νικολάου, τα βιολογικά κρασιά του αμπελώνα του Costa Navarino και τα Natural Healthy Products της Olympic Terra, όπως spreads, μαρμελάδες και ιδιαίτερα chutney από Superfoods.

Ο χώρος είναι σχεδιασμένος από τον καταξιωμένο αρχιτέκτονα Τασο Ζέππο και την Zege Architects, στα πρότυπα των διεθνών food halls.


food2



Καθώς τα Χριστούγεννα είναι κοντά μας, το Gourmet Corner είναι εδώ για να κάνετε μοναδικά δώρα που θα μαγέψουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης