Τι σχέση μπορεί να έχει μια Σαντορίνη με ένα παλαιωμένο Cabernet;

vinoterra

Την Τετάρτη 11/12, ο Δημήτρης Κόλλιας DipWset φιλοξενεί στη Vinoterra τον Γιάννη Τσέλεπο, που θα μας ξεναγήσει σε ένα οινικό ταξίδι που ξεκινά από την Αρκαδία, συνεχίζει στη Νεμέα και καταλήγει στη Σαντορίνη, που για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μας χαρίζει εμβληματικά κρασιά.

Ο sommelier Κώστας Προβατάς DipWset και ο chef Ανδρέας Μπέλλος έχουν επιμεληθεί το menu της βραδιάς.

MENU

Βελουτέ σελινόριζας με πράσινο μήλο & καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
Amalia Vintage 2015, methode traditionelle

********************
Τριλογία tartar λαυράκι - τόνου - λαχανικών με καπνιστό χέλι, με φάβα Σαντορίνης & φρέσκα αρωματικά
Σαντορίνη 2018
Λαούδια 2018
Νυχτέρι 2018

*********************
Αρνάκι γιουβέτσι με χυλοπιτάκι
Αυλοτόπι Cabernet sauvignon 2012- 2013- 2014

Κλείστε τώρα θέση για μια μοναδική food and wine experience βραδιά με τον Γιάννη Τσέλεπο.

Κόστος : 40,00ευρώ, Κρατήσεις : 2102792100

Best of Network

Δείτε Επίσης

GC5_6559

Τον νέο υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου υποδέχθηκε η ακαδημαϊκή και διοικητική ηγεσία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στην πρώτη εθιμοτυπική του επίσκεψη. Τον υπουργό προσφώνησε ο Πρύτανης Καθηγητής, Κώστας Γουλιάμος ο οποίος εξέθεσε τα πρόσφατα επιτεύγματα του πανεπιστημίου σε περιφερειακό και διεθνές πεδίο.

bounohelas

Αθήνα, Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 – Στην ψηλότερη κορυφή της Ανταρκτικής ανέβασε την ελληνική σημαία η αλπινίστρια Χριστίνα Φλαμπούρη την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, στις 17.30, ολοκληρώνοντας το σπουδαίο ορειβατικό project «7 Summits».

ARTHADVERT

Τη διάκριση «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας έλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ACS από την ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που διοργανώθηκε στο Divani Caravel Hotel υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

11

Σημαντική διάκριση στον τομέα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας έλαβε η e-fresh.gr κατά τα φετινά βραβεία του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώ βραβεύτηκαν για την πορεία τους συνολικά 12 εταιρείες.