Είσαι φοιτητής; Laptops ιδανικά για το πανεπιστήμιο!

Είσαι φοιτητής; Laptops ιδανικά για το πανεπιστήμιο!

Πέρασες τώρα στη σχολή της επιλογής σου ή είσαι παλιός φοιτητής που συνεχίζει μέχρι το πολυπόθητο πτυχίο; Το σίγουρο είναι ότι το laptop είναι απαραίτητο για κάθε φάση των σπουδών και κάθε σχολή. Mε αυτό θα αναζητήσεις πληροφορίες για τα μαθήματά σου, εκεί θα γράψεις τις εργασίες σου, εκεί θα κατεβάσεις και θα διαβάσεις τις σημειώσεις σου, με αυτό θα επικοινωνήσεις με τους συμφοιτητές σου

pblc0
Τι θα πρέπει να προσέξει όμως; Σου προτείνουμε κάποια που ξεχωρίσαμε, ώστε να ξεκινήσεις (ή να συνεχίσεις) τη φοιτητική σου ζωή φουλ εξοπλισμένος!

pb01


Αν δεν έχεις σκοπό να τρέξεις «βαριά» προγράμματα και το χρειάζεσαι μόνο για να τις εργασίες σου, τότε μπορείς να βρεις εύκολα πολλές επιλογές που θα σε καλύψουν. Με το 15άρι laptop HP 15-rb042nv μπορείς με άνεση να σερφάρεις και να δουλέψεις με προγράμματα όπως Word, Excel, PowerPoint. Ακόμα πιο γρήγορη απόδοση θα σου δώσει το Asus Vivobook 15,6″ με τον Intel i3 επεξεργαστή του. Το laptop της Asus προσφέρει επίσης και βελτιωμένη φορητότητα. Παρότι έχει οθόνη 15,6″, όπως και το HP, τα bezel είναι πολύ μικρότερα και το βάρος φτάνει μόλις τα 1,7 κιλά.

pb02


Κλείσιμο
Για εσένα, που χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό για τη σχολή σου, είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα laptop με επεξεργαστή Intel i7 και αρκετή RAM, όπως το Asus Zenbook, που διαθέτει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά σε ένα πολύ μικρό πακέτο 14 ιντσών. Μήπως θες να παίζεις και κανένα παιχνίδι όποτε προλαβαίνεις; Τότε πήγαινε καλύτερα στο HP Pavilion 15.6″, το οποίο, εκτός από τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel i5, διαθέτει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050 3GB. Ο απόλυτος συνδυασμός φορητότητας και επιδόσεων όμως είναι εδώ και χρόνια το MacBook Air. Με Intel i5, 8GB RAM και SSD δίσκο τρέχει άνετα ακόμα και βαριά προγράμματα, ενώ, το MacOS σου παρέχει εξαιρετική σταθερότητα και τέλεια συνεργασία με το iPhone σου.

pb03_2


Οι επιλογές σε laptops βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Public ή το public.gr και να ανακαλύψεις πρωτότυπα αξεσουάρ και ιδέες για τη νέα σου φοιτητική σας ζωή.

Καλό ξεκίνημα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης