Διάκριση της Marine Tours στα Βραβεία “Diamonds of the Greek Economy”

ΟΜΙΛΙΑ_ΚΩΝ__ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

H Marine Tours αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και πλέον σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τον τίτλο “Diamonds Of The Greek Economy 2019”, στην ομώνυμη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιούλη 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Τα βραβεία “Diamonds Of The Greek Economy” διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο “Νew Times” και υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, ενώ αποτελούν έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που σκοπό έχουν την προαγωγή της επιχειρηματικής αριστείας.

Στην φετινή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, πρεσβειών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Marine Tours έλαμψε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» έπειτα από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη τους οικονομικούς της δείκτες, τη ρευστότητα, την κερδοφορία, αλλά και την ευρύτερη προσφορά της στην κοινωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, που παρέλαβε το βραβείο, εξέπεμψε ισχυρό μήνυμα για την ανάπτυξη της Marine Tours, αναφέροντας: "Αυτή η διάκριση μας γεμίζει με απέραντη χαρά και υπερηφάνεια, αλλά και με τεράστια ευθύνη να συνεχίσουμε την αδιάκοπη εξέλιξή μας με στόχο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της Marine Tours, άλλωστε, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς.”

ΒΡΑΒΕΥΣΗ_ΚΩΝ__ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aek_paok_art

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League

LE_MONDE_BOOTCAMP_2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, συνεχίζει να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996 και διοργανώνει το LE MONDE Bootcamp September Edition προσφέροντας σε ενδιαφερόμενους επίδοξους Chefs & Pastry Chefs από όλη την Ελλάδα, μία ακόμα Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία, το LE MONDE Bootcamp September Edition.

seajets

Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας και εν αναμονή των εξελίξεων της επαναδρομολόγησης των τοπικών πλοίων θα εκτελέσει αύριο Πέμπτη 22/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’ τα παρακάτω δρομολόγια.

seajets

Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας και εν αναμονή των εξελίξεων της επαναδρομολόγησης των τοπικών πλοίων θα εκτελέσει αύριο Τετάρτη 21/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’ τα παρακάτω δρομολόγια.

2
superjet-01_tmb-1651x477

Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίαςθα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα19/8 και την Τρίτη20/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROSJET’