Διάκριση της Marine Tours στα Βραβεία “Diamonds of the Greek Economy”

ΟΜΙΛΙΑ_ΚΩΝ__ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

H Marine Tours αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και πλέον σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τον τίτλο “Diamonds Of The Greek Economy 2019”, στην ομώνυμη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιούλη 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Τα βραβεία “Diamonds Of The Greek Economy” διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο “Νew Times” και υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, ενώ αποτελούν έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που σκοπό έχουν την προαγωγή της επιχειρηματικής αριστείας.

Στην φετινή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, πρεσβειών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Marine Tours έλαμψε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» έπειτα από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη τους οικονομικούς της δείκτες, τη ρευστότητα, την κερδοφορία, αλλά και την ευρύτερη προσφορά της στην κοινωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, που παρέλαβε το βραβείο, εξέπεμψε ισχυρό μήνυμα για την ανάπτυξη της Marine Tours, αναφέροντας: "Αυτή η διάκριση μας γεμίζει με απέραντη χαρά και υπερηφάνεια, αλλά και με τεράστια ευθύνη να συνεχίσουμε την αδιάκοπη εξέλιξή μας με στόχο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της Marine Tours, άλλωστε, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς.”

ΒΡΑΒΕΥΣΗ_ΚΩΝ__ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

130---Action_Global_Communications_30y_in_Greece_Fouar

Τα 30 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης της στην Ελληνική αγορά γιόρτασε η Action Global Communications μαζί με φίλους, πελάτες και συνεργάτες, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Φουάρ. Η άκρως εορταστική εκδήλωση είχε στόχο τόσο να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της εταιρείας τα 30 χρόνια αδιάλειπτης πορείας της στη χώρα, όσο και για να υπερτονίσει τη δέσμευση του κυπριακών συμφερόντων Ομίλου Action Global Communications, στην Ελληνική αγορά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

avrawave-0

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2019 – Για 22η συνεχή χρονιά, και ακόμα πιο δυναμικά, υποστήριξε και φέτος το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, τους 60.000 δρομείς του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας. Μέσα από την ενεργοποίηση του AVRA Wave, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κύμα εμψύχωσης για τους Μαραθωνοδρόμους, το οποίο είχε ως στόχο να τους οδηγήσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

IMG_5842

Στο εμβληματικό και ιστορικό έργο του πρώτου σύγχρονου ταμιευτήρα της ελληνικής πρωτεύουσας, είναι αφιερωμένη η επετειακή έκθεση για τα 90 χρόνια από την κατασκευή του φράγματος του Μαραθώνα που διοργανώνει η ΕΥΔΑΠ και εγκαινιάστηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος". Στόχος της έκθεσης στην οποία παρουσιάζονται πρώτη φορά αδημοσίευτα τεκμήρια για το έργο είναι η ανάδειξη της σημαντικότητας του, τόσο από μηχανικής όσο και από πολιτιστικής και κοινωνικής άποψης, υπογραμμίζοντας ότι η καινοτομία του παρελθόντος είναι οδηγός για την καινοτομία και την ανάπτυξη του μέλλοντος, στοιχεία στα οποία η ΕΥΔΑΠ επενδύει συστηματικά.

ΙΑΝ-ΣΤΡΑΤΗΣ_-ΝΙΚΟΣ-ΚΟΚΛΩΝΗΣ-3

Aπό τα στενά του Μαγγελάνου στο Σαντιάγκο και στο πολύχρωμο Βαλπαραϊσο,  με καλεσμένο του Νίκου Κοκλώνη τον Ίαν Στρατή.
Δείτε το τρέιλερ ΕΔΩ