Βραβείο Capital Link CSR Leadership Award 2019 στην κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου και την NN Hellas

Βραβείο Capital Link CSR Leadership Award 2019 στην κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου και την NN Hellas

Το ελληνικό βραβείο “Capital Link CSR Leadership Award 2019” απονεμήθηκε στην κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΝΝ Ηellas, ως αναγνώριση της συμβολής της στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του 9ου Ετήσιου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Capital Link, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

nn_hellas_art
Σκοπός του Συνεδρίου με τίτλο «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», ήταν να παρουσιάσει και να αναδείξει τις πιο σημαντικές ενέργειες και προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας Ελληνικών και διεθνών εταιρειών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

nn_hellas
Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΝ Hellas


Παραλαμβάνοντας το ελληνικό βραβείο “Capital Link CSR Leadership Award”, η κα Πολιτοπούλου δήλωσε: «Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Δεν αποτελεί προσωπική επιτυχία, αλλά ανήκει σε όλους μας στην ΝΝ Ηellas, που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και αξίες. Η υλοποίηση προγραμμάτων, όπως το “Ideas that Change Us”, οι δράσεις που οργανώνουμε με το Junior Achievement Greece, η Χρυσή Χορηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες στήριξης, αποδεικνύουν την έμπρακτη προσφορά μας στην κοινωνία και την έμφαση που δίνουμε στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Είμαι πολύ υπερήφανη που καταφέραμε να κάνουμε βίωμα τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», υλοποιώντας παράλληλα μία ολιστική προσέγγιση υπευθυνότητας στην επιχειρηματική μας λειτουργία».

nn_hellas2
Από αριστερά προς τα δεξιά:Όλγα Μπορνόζη, Managing Director, Capital Link, Jeremy Downward, member of the board of the Hellenic Initiative (THI) και Executive Director, Aristeus Financial Services Ltd, Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΝ Hellas, Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος, Capital Link
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης