Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος ταχείας επέμβασης από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση στον σύλλογο εθελοντών Αφιδνών

fire_ar
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας οι Μαθητικές Κοινότητεςκαι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνωντης Εκπαιδευτικής Αναγέννησης-Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου πραγματοποίησαν τη δωρεά του Πυροσβεστικού Οχήματος Ταχείας Επέμβασης στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019.

Μαθητές και μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με την υποστήριξη των δασκάλων και των εκπαιδευτικών τους, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Αποφοίτωνπέτυχαν απόλυτα τον στόχο τους και μέσω του Φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου Bazaarπου πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 διέθεσαν το σύνολο των εσόδων που συγκεντρώθηκαν για την υποστήριξη του Σ.Ε.Α.Δ. και την αγορά του Πυροσβεστικού Οχήματος Ταχείας Επέμβασης για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος.

Μετά την πραγματοποίηση του καθιερωμένου αγιασμού του Πυροσβεστικού Οχήματος ο κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος συνεχάρη τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό για την ευαισθητοποίησή, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην εκπλήρωση του σημαντικού στόχου που είχε τεθεί, και τόνισε τη σπουδαιότητα του έργου που καταβάλλουν καθημερινά οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες για την προστασία των δασών μας.

fire1
Παράδοση του Πυροσβεστικού Οχήματος Ταχείας Επέμβασης από τη Διοίκηση της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Πρόεδρο του ΣΕΑΔ

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου κύριος Μιχάλης Κάτσικας, ο οποίος εξήρε τη μεγάλη επιτυχία των μαθητών και ευχήθηκε το Πυροσβεστικό Όχημα Ταχείας Επέμβασης να είναι απόλυτα χρήσιμο χωρίς ωστόσο να υπάρχει η ανάγκη να χρησιμοποιηθεί.

Εκ μέρους του Σ.Ε.Α.Δ. απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος, κύριος Γιάννης Μονιάκης που ευχαρίστησε το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας τονίζοντας τη χρησιμότητα που θα έχει το συγκεκριμένο όχημα στις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται όλες τις εποχές του χρόνου από τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες, και υπενθύμισε ότι οι Μαθητικές Κοινότητες του Σχολείου είχαν δωρίσει το πρώτο Πυροσβεστικό Όχημα το 2008 και αυτό αποδεικνύει την έντονη περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους.

Ο Αντιδήμαρχος ΩρωπούκύριοςΓεώργιος Πούλος από την πλευρά του τόνισε την αξία της προσφοράς και της ευαισθητοποίησης, και ανέφερε ότι μέσω της συγκεκριμένης δωρεάς σύσσωμοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου συμβάλουν ως αρωγοί και ως θεματοφύλακες στην προστασία του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής της Πάρνηθας.

Το δικό του παρών έδωσε ο Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμούκύριος Νικόλαος Μπάλσης που επεσήμανε ότι η προσφορά των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης επισφραγίζει την αγάπη τους για το περιβάλλον, πιστοποιεί στην πράξη ότι αποτελούν σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες και τους ευχήθηκε πάντα να προσφέρουν στην κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Παράδοσης συμμετείχαν Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ωρωπού, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος και πλήθος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών.

Στο τέλος της εκδήλωσης σε κλίμα ενθουσιασμού οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και η Διοίκηση του Σχολείου παρέδωσαν τα κλειδιά του Πυροσβεστικού Οχήματος Ταχείας Επέμβασης στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Δ. κύριο Νικόλαο Κατσιμπέρη, μετην ελπίδα ότι θα συμβάλει ενεργά στην προστασία της φύσης και του πρασίνου και θα διευκολύνει το αξιέπαινο έργο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών.
Πληροφορίες : Χρυσανθέμων 11, Αφίδνες Αττικής, 22950 29840, info@anagennisi.edu.gr , www.anagennisi.edu.grfire5
Χαιρετισμός από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας κύριο Γιάννη Μονιάκη
fire4
Χαιρετισμός από τον Διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού κύριο Νικόλαο Μπάλση

fire3
Χαιρετισμός από τον Αντιδήμαρχο Ωρωπού κύριο Γεώργιο Πούλοfire2
Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

public00

Απόκτησέ το ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ στο PUBLIC.GR ή κάλεσε τον προσωπικό σου σύμβουλο στο 800 500 1000. Κορυφαίες επώνυμες μάρκες, μοναδικό περιεχόμενο και όλες οι υπηρεσίες στο χέρι σου!

ashley01

Τον Οκτώβριο του 2019 φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα το μεγαλύτερο Αμερικάνικο brand επίπλων στη χώρα μας. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι η μεγαλύτερη Αμερικάνικη εταιρία επίπλων στον κόσμο.

stytalis_ar

O όμιλος EFA GROUP, που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά στους τομείς της αεροδιαστημικής, της άμυνας, της ασφάλειας και των βιομηχανικών συνεργασιών, ανακοινώνει νέα συμβόλαια σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία.