Η Lidl Ελλάς εργοδότης επιλογής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

kariera01

Η Lidl Ελλάς διακρίθηκε Employer of Choice 2019 από τη Γενιά Υ για 2η συνεχόμενη χρονιά, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση ως πιο Επιθυμητός Εργοδότης στην Ελλάδα και στην 1η θέση στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

Η έρευνα διεξήχθη από το kariera.gr, το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα αναφορικά με τις (σ)τάσεις των νέων της Γενιάς Υ σε σχέση με την καριέρα και την εργασία τους. Αυτή η διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ανάδειξή της ως Κορυφαίος Εργοδότης από το ανεξάρτητο Top Employers Insitute τον Φεβρουάριο.

Στην έρευνα, συμμετείχαν πάνω από 2.700 υποψήφιοι ηλικίας 18-39, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα φοιτητών, νέων αποφοίτων, νέων εργαζομένων και πιο έμπειρων επαγγελματιών. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν με το όνομα μίας εταιρίας σε ερώτηση ανοικτού τύπου σχετικά με τον ιδανικό για εκείνους εργοδότη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν τους δόθηκε λίστα με συγκεκριμένες επιλογές.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μέλος της Διοίκησης της Lidl Ελλάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που σκαρφαλώσαμε στην 4η θέση σε μία τόσο σημαντική για εμάς ανεξάρτητη έρευνα – και ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν. Σημαίνει ότι αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και επιθυμίες των νέων, τις ικανοποιούμε ακόμη καλύτερα και γινόμαστε περισσότερο ελκυστικός εργοδότης. Συνεχίζουμε και φέτος με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, ελπίζοντας να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2020.»


Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl-hellas.gr
www.lidl-axizei.gr
www.facebook.com/lidlgr/
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
www.instagram.com/lidl_hellas
www.linkedin.com/company/lidl-hellas
https://www.youtube.com/user/lidlhellas
https://kariera.lidl.gr/cps/rde/career_lidl_gr/hs.xsl/index.htm
Snapchat: Lidlhellas

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

_VDS1424_copy_01

Κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου συναντήθηκαν για 14η χρονιά στο Sani Resort και ανέδειξαν έναν διαφορετικό κόσμο γεύσεων μέσα από ευρηματικές ιδέες και αστείρευτη δημιουργικότητα βραβευμένων με αστέρια Michelin σεφ 

iek_main01

Ο Όμιλος Ανδρομέδα παρουσίασε στους σπουδαστές της σχολής μαγειρικής Εtoile, τα πολυβραβευμένα, υψηλής ποιότητας ψάρια Primus και τους ενημέρωσε για τη δραστηριότητα της εταιρείας, σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής. 

astellas-200

Διαβάστε πώς οι εργαζόμενοι εθελοντές της φαρμακευτικής εταιρείας  αξιοποίησαν  την Ημέρα Εθελοντισμού και πέρασαν μια ημέρα παρέα με τους ηλικιωμένους  του Γηροκομείου, προκαλώντας συγκίνηση. 

Grecotel_Danilia_Village

Δύο ακόμη εκδηλώσεις που προάγουν το πολιτισμικό πλεονέκτημα της χώρας και ειδικότερα της Κέρκυρας φιλοξενήθηκαν στο πολιτιστικό πάρκο και παραδοσιακό χωριό Δανίλια του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου.

astrolabs01

H Astrolabs, το διεθνώς αναγνωρισμένο  digital agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη ήταν η μοναδική ελληνική εταιρία, με έδρα στη χώρα μας, από το χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, που παρευρέθηκε, κατόπιν προσκλησης, στο μεγαλύτερο event που διοργανώνει το Facebook για developers και digital marketers κάθε χρόνο στο San Jose της Καλιφόρνια.