Eurocert: Στην παγκόσμια ελίτ των επιθεωρήσεων ασφάλειας τροφίμων

eurocert_main02

O Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως.

Η EUROCERT Academy διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της στην Μεταμόρφωση Αττικής, Διεθνές Σεμινάριο ασφάλειας τροφίμων με τίτλο ‘’BRC FOOD 8 Conversion Course’’, σε συνεργασία με την AΙB, με εισηγητή τον Certification Manager της AIB International.

Συγκεκριμένα, το Βρετανικό Πρότυπο BRC κωδικοποιεί επιτυχώς τις απαιτήσεις ασφάλειας για τα τρόφιμα και έχει καταστεί άτυπο διαβατήριο για το διεθνές εμπόριο τροφίμων. Η EUROCERT, έχοντας επιτύχει την αποδοχή επιθεωρητών της από εγκεκριμένους για το BRC Πρότυπο φορείς, όπως είναι ο Αμερικάνικος Φορέας Πιστοποίησης AIB International, παρέχει το πιστοποιητικό αυτό στις ελληνικές επιχειρήσεις, μεταφέροντας πολύτιμη τεχνογνωσία, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους, και διευκολύνοντας τις εξαγωγές τους.

Το Διεθνές Σεμινάριο της EUROCERT Academy, που αποτέλεσε επιστέγασμα της επιτυχούς συνεργασίας της EUROCERT με την AΙB, παρακολούθησε σημαντικός αριθμός επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, προσδίδοντας ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ασφάλεια των τροφίμων για τους καταναλωτές κατά το εμπόριο και τη διακίνησή τους σε διεθνές επίπεδο είναι μια αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση που προασπίζεται η EUROCERT, η εξασφάλιση της οποίας επιτυγχάνεται, μέσω της διακίνησης πιστοποιημένων προϊόντων με βάση Πρότυπα.
eurocert02

eurocert01
eurocert03


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

varv1

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού βράβευσε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και συγκεκριμένα την κυρία Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου και τον κύριο Δημήτρη Εφραίμογλου για την προσφορά τους στον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια.

ufhyfed

Στις 15 Φεβρουαρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Όμως, ο παιδικός καρκίνος δεν πρέπει να μας προβληματίζει μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα. Μέσα από τον εθελοντισμό ή τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που ασχολούνται με το θέμα, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

1-PHOTO_13_02_19

Η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών και Μέγας Χορηγός του “ΕΚΟ ALLSTARGAME 2019”, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για την εξαιρετική διοργάνωση των εκδηλώσεων του διημέρου στη Θεσσαλονίκη, όλους τους χορηγούς που στήριξαν τη φετινή διοργάνωση,τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, αλλά κυρίως τον κόσμο, που με την θερμή παρουσία του στο Αλεξάνδρειο και την αγάπη του, μετέτρεψε έναν αγώνα μπάσκετ σε μια μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού.

opap01

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 2.600 παιδιών και 2.000 γονέων/ κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε το διπλό φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019.

nn_main01

Έχοντας πάντα ως στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών για τη μαθητική κοινότητα, η NN Hellas διοργανώνει το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece.