Τιμητική Τελετή Βράβευσης Νέων Ταλέντων – Πρότυπα Επιτυχίας

hdbdw

Με το σύνθημα «Believe in You» πραγματοποιείται η Τιμητική Τελετή Βράβευσης και Παρουσίαση  Νέων Ταλέντων – Πρότυπα Επιτυχίας με τίτλο «Αίεν Αριστεύειν» στα πλαίσια ενίσχυσης της Νεανικής Δημιουργικότητας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Ηγεσίας «Πρωταγωνιστές Ζωής» στα πλαίσια του Διεθνές Πολυσυνεδρίου και Επιχειρηματικής Έκθεσης «Μοney Show».

Η εν λόγω τελετή βράβευσης καθιερώθηκε μετά από πρωτοβουλία για επιβράβευση των νεαρών παιδιών, έως 30 ετών οι οποίοι καινοτόμησαν, διακρίθηκαν και ξεχώρισαν μέσα από την συνεχή πολυετή δράση τους στις ακόλουθες κατηγορίες: αθλητισμός, μουσική, καινοτομία, νεανική επιχειρηματικότητα, επιστήμες, περιβάλλον, καλές τέχνες, εθελοντισμός – κοινωνική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι μια τέτοια επίσημη διοργάνωση υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα όπου βραβεύονται επί κοινού νέοι διαφόρων ηλικιών και δεξιοτήτων.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε τους νέους στους οποίους ανήκει το «αύριο» αυτού του τόπου. Σκοπός μας, είναι να ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από νεαρά σε ηλικία άτομα και την πειθαρχία που τους διακατέχει στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν μια θέση ανά το παγκόσμιο.

Τα παιδιά αυτά, μέσα από την δράση και τα επιτεύγματά τους, τις επιτυχίες και το έργο τους ομολογουμένως έχουν προβάλει την χώρα τους σε διεθνές επίπεδο και αυτό μπορεί κανείς να το διακρίνει από την διάσταση που έχουν πάρει τα έργα και οι προσπάθειες αρκετών από αυτούς.

Στα πλαίσια της Τελετής αυτής, ο κάθε βραβευθέντας θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί και να διηγηθεί την δική του αφετηρία και πορεία που τον οδήγησε σε αυτή του την επιτυχία.
Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, στις 14:00μ.μ. , αίθουσα Κοζάνη.

Facebook Page: Πρωταγωνιστές ζωής

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fa1

Αέρας Σαντορίνης στην πλατεία Συντάγματος! Το Public Café Restaurant, το στέκι με την καλύτερη θέα της Αθήνας, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Από την καρδιά της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα: Τον Ιανουάριο τρώμε Σαντορίνη!

grek

Σε Επίτιμο Δημότη Αλεξανδρούπολης ανακηρύχθηκε σήμερα, ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Grecotel. Στη λαμπρή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου αναγόρευσε τον τιμώμενο κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη σε Επίτιμο Δημότη αναγνωρίζοντας «την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης και της ακριτικής Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.