Τιμητική Τελετή Βράβευσης Νέων Ταλέντων – Πρότυπα Επιτυχίας

hdbdw

Με το σύνθημα «Believe in You» πραγματοποιείται η Τιμητική Τελετή Βράβευσης και Παρουσίαση  Νέων Ταλέντων – Πρότυπα Επιτυχίας με τίτλο «Αίεν Αριστεύειν» στα πλαίσια ενίσχυσης της Νεανικής Δημιουργικότητας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Ηγεσίας «Πρωταγωνιστές Ζωής» στα πλαίσια του Διεθνές Πολυσυνεδρίου και Επιχειρηματικής Έκθεσης «Μοney Show».

Η εν λόγω τελετή βράβευσης καθιερώθηκε μετά από πρωτοβουλία για επιβράβευση των νεαρών παιδιών, έως 30 ετών οι οποίοι καινοτόμησαν, διακρίθηκαν και ξεχώρισαν μέσα από την συνεχή πολυετή δράση τους στις ακόλουθες κατηγορίες: αθλητισμός, μουσική, καινοτομία, νεανική επιχειρηματικότητα, επιστήμες, περιβάλλον, καλές τέχνες, εθελοντισμός – κοινωνική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι μια τέτοια επίσημη διοργάνωση υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα όπου βραβεύονται επί κοινού νέοι διαφόρων ηλικιών και δεξιοτήτων.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε τους νέους στους οποίους ανήκει το «αύριο» αυτού του τόπου. Σκοπός μας, είναι να ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από νεαρά σε ηλικία άτομα και την πειθαρχία που τους διακατέχει στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν μια θέση ανά το παγκόσμιο.

Τα παιδιά αυτά, μέσα από την δράση και τα επιτεύγματά τους, τις επιτυχίες και το έργο τους ομολογουμένως έχουν προβάλει την χώρα τους σε διεθνές επίπεδο και αυτό μπορεί κανείς να το διακρίνει από την διάσταση που έχουν πάρει τα έργα και οι προσπάθειες αρκετών από αυτούς.

Στα πλαίσια της Τελετής αυτής, ο κάθε βραβευθέντας θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί και να διηγηθεί την δική του αφετηρία και πορεία που τον οδήγησε σε αυτή του την επιτυχία.
Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, στις 14:00μ.μ. , αίθουσα Κοζάνη.

Facebook Page: Πρωταγωνιστές ζωής

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

carpoint03

Έχεις κλείσει τις διακοπές σου, έχεις ανανεώσει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και ήδη ονειρεύεσαι αυτές τις μέρες ξεκούρασης και ανανέωσης δίπλα στην παραλία ή σε κάποιο δροσερό βουνό.

brabeio_a

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019, στο πλαίσιο της ομώνυμης ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας.

horse0

Η δυναμική παρουσία Ελλήνων επενδυτών στο Newmarket και το πρωτοφανές ενδιαφέρον που επέδειξαν για αγορές καθαρόαιμων ίππων στη δημοπρασία του Τattersalls αναδεικνύονται σε ειδικό αφιέρωμα της παγκοσμίου φήμης ιπποδρομιακής εφημερίδας Racing Post και του ομώνυμου ιπποδρομιακού portal.

ΟΜΙΛΙΑ_ΚΩΝ__ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

H Marine Tours αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και πλέον σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τον τίτλο “Diamonds Of The Greek Economy 2019”, στην ομώνυμη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιούλη 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

trind_arthrtoos

Όταν το χρώμα στην πόλη παίρνει τη θέση του γκρίζου, η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο. Ένα πάρκο στη Μεταμόρφωση, η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι, ένας ολόκληρος τοίχος πολυκατοικίας στα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων σημείων σε πόλεις της Ελλάδας, απολαμβάνουν το ενδιαφέρον και το χαμόγελο των ανθρώπων στις περιοχές αυτές για το χρώμα που προσφέρουν στη ζωή τους.