O Γιώργος Τσούτσος Deputy CEO στη Warply

O Γιώργος Τσούτσος Deputy CEO στη Warply

O Γιώργος Τσούτσος αναλαμβάνει Deputy CEO στη Warply. Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό κλάδο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές (Μέση Ανατολή και Αφρική). Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και VP Strategic Sales Greece & MEA στην First Data και SVP Strategic Sales στην Network International, του μεγαλύτερου merchant agreegator και payment processor στην Μέση Ανατολή & Αφρική.

78tw
O Γιάννης Δοξαράς, Ιδρυτής και CEO της Warply δήλωσε «Καλωσορίζουμε στη Warply ένα καταξιωμένο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας όσο και στον τραπεζικό. Η προσθήκη του Γιώργου στην ομάδα της Warply είναι κάτι που σηματοδοτεί την αλλαγή της εταιρείας στρατηγικά και έρχεται για να ενισχύσει τη διείσδυση των καινοτόμων λύσεων μας σε ανερχόμενες αγορές, όπου υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη σε πληρωμές και προνόμια στα κινητά τηλέφωνα.»

Ο Γιώργος Τσούτσος, Deputy CEO της Warply δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Warply και θα ηγηθώ της προσπάθειας επέκτασής των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε αναπτυσσόμενες αγορές. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός ηλεκτρονικών πληρωμών και προνομίων είναι ο δρόμος προς τη δημιουργία υπεραξίας στο οικοσύστημα εμπόρων και καταναλωτών.»

Σχετικά με τη Warply

Η Warply είναι #1 εταιρεία στα προγράμματα επιβράβευσης πελατών και μια από τις μεγαλύτερες σε Mobile Loyalty & Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η Warply είναι στρατηγικός συνεργάτης ενός μεγάλου πελατολογίου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων τραπεζών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χάρη στην marketing cloud loyalty πλατφόρμα της Warply Engage, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, με προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης, λύσεις προσωποποιημένης επικοινωνίας με πολλαπλά κανάλια και proximity marketing, analytics με πρόβλεψη απόδοσης, κα. Επίσης διαθέτει μοναδικές καινοτόμες υπηρεσίες όπως, το Payments Keyboard ( https://warp.ly/keyboard-payments), το ψηφιακό πορτοφόλι εμπόρου (https://warp.ly/warplypay) και υπηρεσίες για BFM (business financial management). Έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, η Warply συνεχίζει και επενδύει στο μέλλον και την καινοτομία, χρησιμοποιώντας Deep Learning τεχνολογία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο www.warp.ly

Η Warply συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες Mobile Loyalty, με πολυετή εμπειρία και μεγάλους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε 5 ακόμη χώρες, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες Loyalty & CRM, couponing, mobile payments, mobile banking, ticketing και ordering. Έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, η Warply έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του marketing cloud και των digital payments. Η Warply συνεχίζει και επενδύει στο μέλλον και την καινοτομία, χρησιμοποιώντας Deep Learning τεχνολογία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Warply στο www.warp.ly και στο blog της theinstant.live/ καθώς και μέσα από τους λογαριασμούς της σε Facebook, Twitter, LinkedIn και Youtube.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης