Η Auteco συμμετέχει στην Επιμορφωτική διημερίδα του ΠαΔΑ

Η Auteco συμμετέχει στην Επιμορφωτική διημερίδα του ΠαΔΑ

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018” και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, συμμετέχει στο Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Π2 πρώην ΤΕΙ Πειραιά) στις 27 & 29/11/2018.

auteco01
Οι δύο ημερίδες που θα διεξαχθούν, αφορούν αποκλειστικά το γνωστικό αντικείμενο των Μηχανολόγων – Μηχανικών και έχουν άμεση σχέση με το πρόγραμμα των σπουδών τους. Επιπροσθέτως και για τις δύο ημερίδες, θα δοθούν ξεχωριστά βεβαιώσεις παρακολούθησης, πιστοποιημένες από τις εταιρείες που συμμετέχουν.

Ο Γενικός Διευθυντής της Auteco και Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ , Κος Κωνσταντίνος Βήκας, αναφέρει:

“Βρισκόμαστε πλέον στην πολύ ευχάριστη θέση, να αποδεχτούμε την πρόσκληση, να συζητήσουμε τις βιωματικές εμπειρίες και ανησυχίες μας για τον θεσμό που υπηρετούμε, παρέχοντας έτσι σημαντικά εφόδια γνώσης στην επόμενη γενιά Μηχανολόγων-Μηχανικών, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης