Η Ελένη Φουρέιρα «χόρεψε» τη Λάρισα στο street party του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

omhrsd_arthroo

Κέφι, ξέφρενο χορό, δυνατή μουσική, happenings, εκπλήξεις και πολύ κόσμο είχε το street party που διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα με πρωταγωνίστρια επί σκηνής την απόλυτη star Ελένη Φουρέιρα!

Ο κόσμος που πλημμύρισε την Πλατεία Ταχυδρομείου από νωρίς το απόγευμα απόλαυσε ένα πλούσιο θέαμα, τραγούδησε, χόρεψε και σίγουρα κατάλαβε γιατί το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι η πιο δυναμική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης!

omhrsd3
omhrsd2
omhrsd1


Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί happenings, εκπλήξεις, παρουσιάσεις ειδικοτήτων επαγγελματικής κατάρτισης και δόθηκαν δυο πλήρεις υποτροφίες σπουδών, σε μια εκδήλωση με τεράστια συμμετοχή.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ είναι στη Λάρισα για να μείνει και να δημιουργήσει τους αυριανούς επαγγελματίες!

omhrsd4
omhrsd5
omhrsd6Περισσότερες πληροφορίες:

www.omiros.gr

www.facebook.com/iekomiros/

Δείτε Επίσης

huawei_christmas_arthro

Σε μία υπέροχη βραδιά χθες 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, με την παρουσία Συνεργατών, Καταναλωτών και Εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

asfaleia_arthro

Το NN Hospital for All είναι το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, μέσω του οποίου μπορούν να ασφαλιστούν και να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης ακόμα και άτομα με επιβαρυμένη υγεία και ιατρικό ιστορικό.

absolute_main01

Η Absolut με το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής της φιάλης, μας εμπνέει για να διαδώσουμε το μήνυμα της αγάπης καιπρωτοπορεί ξανά, με τον πιο δημιουργικό τρόπο: επαναχρησιμοποιώντας το μελάνι από μηνύματα μίσους από όλο τον κόσμο, με στόχο να επικοινωνήσει ένα καλύτερο μήνυμα. Την αγάπή!