Η Ελένη Φουρέιρα «χόρεψε» τη Λάρισα στο street party του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

omhrsd_arthroo

Κέφι, ξέφρενο χορό, δυνατή μουσική, happenings, εκπλήξεις και πολύ κόσμο είχε το street party που διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα με πρωταγωνίστρια επί σκηνής την απόλυτη star Ελένη Φουρέιρα!

Ο κόσμος που πλημμύρισε την Πλατεία Ταχυδρομείου από νωρίς το απόγευμα απόλαυσε ένα πλούσιο θέαμα, τραγούδησε, χόρεψε και σίγουρα κατάλαβε γιατί το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι η πιο δυναμική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης!

omhrsd3
omhrsd2
omhrsd1


Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί happenings, εκπλήξεις, παρουσιάσεις ειδικοτήτων επαγγελματικής κατάρτισης και δόθηκαν δυο πλήρεις υποτροφίες σπουδών, σε μια εκδήλωση με τεράστια συμμετοχή.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ είναι στη Λάρισα για να μείνει και να δημιουργήσει τους αυριανούς επαγγελματίες!

omhrsd4
omhrsd5
omhrsd6Περισσότερες πληροφορίες:

www.omiros.gr

www.facebook.com/iekomiros/

Δείτε Επίσης

NG_PoP__Square_

Ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο. Κάθε λεπτό πωλούνται ένα εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια.Περισσότερο από 40% του πλαστικού χρησιμοποιείται μόνο για μία φορά και πετιέται. 9 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο
www.planetorplastic-quiz-natgeo-greece.com

elpen_voutza

H Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην περιοχή του Νέου Βουτζά το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος και της Ημέρας Εθελοντισμού των εργαζομένων της σε συνεργασία  με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π) και  του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

1
newdefault_2

Νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης, συνεργασίες και νέα προγράμματα. Η Ολυμπιονίκης Βασιλική Μιλλούση και ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταιγανίδης τα πρόσωπα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης