Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία από τα Sani Sensitive και τα καταστήματα Γαλαξίας

galaxias_supermarket

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης και με την υπογραφή των προϊόντων Sani, σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΑΛΑΞΙΑΣ στηρίζει την ενεργό γήρανση υλοποιώντας τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία. Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα σε 5 Δήμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου.

Από τις 3 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα Sani σε μοναδικές προσφορές στα Καταστήματα Γαλαξίας σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην υλοποίηση των Βιωματικών Θεατρικών Εργαστηρίων σε 5 Δήμους της Αττικής (Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου).

Τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια είναι μια πρωτοπόρα, κοινωνική πρωτοβουλία η οποία σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης, εκπέμπει αισιοδοξία και παράλληλα βελτιώνει μέσα από την τέχνη τη ζωή των ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα, οι στόχοι των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων είναι η εξάσκηση της μνήμης, η καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων, η εξοικείωση με την ομαδική εργασία, η κοινωνικοποίηση και η ενίσχυση της αίσθησης συμμετοχής σε μια κοινότητα. Η δράση η οποία ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας & Περιστερίου θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani στέκονται για ακόμη μια φορά έμπρακτα δίπλα στην Τρίτη ηλικία προωθώντας την ενεργό γήρανση, ώστε οι ηλικιωμένοι να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, προκειμένου να ζουν με ευημερία και να είναι ενεργοί στην κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

omhrsd_arthroo

Κέφι, ξέφρενο χορό, δυνατή μουσική, happenings, εκπλήξεις και πολύ κόσμο είχε το street party που διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα με πρωταγωνίστρια επί σκηνής την απόλυτη star Ελένη Φουρέιρα!

haifa_main01

Έξι ημέρες απομένουν για συμμετοχή στον διαγωνισμό "Start Haifa 2018" για εκπροσώπους ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

elpe_main01

Mε άρτια εξοπλισμένα και σύγχρονα Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών (Ε.Φ.Ε.) εγκαινιάστηκε  η φετινή σχολική χρονιά σε συνολικά 23 Γυμνάσια και Λύκεια των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ευόσμου-Κορδελιού και Δέλτα, με στόχο την ουσιαστική, ισότιμη και σε βάθος χρόνου βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε επιστημονικούς τομείς.