Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία από τα Sani Sensitive και τα καταστήματα Γαλαξίας

galaxias_supermarket

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης και με την υπογραφή των προϊόντων Sani, σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΑΛΑΞΙΑΣ στηρίζει την ενεργό γήρανση υλοποιώντας τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία. Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα σε 5 Δήμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου.

Από τις 3 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα Sani σε μοναδικές προσφορές στα Καταστήματα Γαλαξίας σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην υλοποίηση των Βιωματικών Θεατρικών Εργαστηρίων σε 5 Δήμους της Αττικής (Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου).

Τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια είναι μια πρωτοπόρα, κοινωνική πρωτοβουλία η οποία σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης, εκπέμπει αισιοδοξία και παράλληλα βελτιώνει μέσα από την τέχνη τη ζωή των ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα, οι στόχοι των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων είναι η εξάσκηση της μνήμης, η καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων, η εξοικείωση με την ομαδική εργασία, η κοινωνικοποίηση και η ενίσχυση της αίσθησης συμμετοχής σε μια κοινότητα. Η δράση η οποία ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας & Περιστερίου θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani στέκονται για ακόμη μια φορά έμπρακτα δίπλα στην Τρίτη ηλικία προωθώντας την ενεργό γήρανση, ώστε οι ηλικιωμένοι να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, προκειμένου να ζουν με ευημερία και να είναι ενεργοί στην κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_pan_kyprou

Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, η Μονάδα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα εξ αποστάσεως προγράμματα σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σε ποικίλα επιστημονικά πεδία.

koronakis

H ένωση «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις.

plaisio01

Η νέα χρονιά ξεκινά με νέους στόχους, νέες επιθυμίες και μία ανανεωμένη διάθεση για αλλαγή. Αν λοιπόν τη νέα χρονιά θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και αναρωτιέσαι τι πρέπει να αλλάξεις για να το πετύχεις, μπορείς να έρθεις στο Πλαίσιο και να τα αλλάξεις όλα.