Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία από τα Sani Sensitive και τα καταστήματα Γαλαξίας

galaxias_supermarket

H 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης και με την υπογραφή των προϊόντων Sani, σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΑΛΑΞΙΑΣ στηρίζει την ενεργό γήρανση υλοποιώντας τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια για την Τρίτη Ηλικία. Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα σε 5 Δήμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου.

Από τις 3 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα Sani σε μοναδικές προσφορές στα Καταστήματα Γαλαξίας σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην υλοποίηση των Βιωματικών Θεατρικών Εργαστηρίων σε 5 Δήμους της Αττικής (Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας - ΑΓ. Ι. Ρέντη & Περιστερίου).

Τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια είναι μια πρωτοπόρα, κοινωνική πρωτοβουλία η οποία σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης, εκπέμπει αισιοδοξία και παράλληλα βελτιώνει μέσα από την τέχνη τη ζωή των ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα, οι στόχοι των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων είναι η εξάσκηση της μνήμης, η καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων, η εξοικείωση με την ομαδική εργασία, η κοινωνικοποίηση και η ενίσχυση της αίσθησης συμμετοχής σε μια κοινότητα. Η δράση η οποία ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αχαρνών, Γαλατσίου, Νίκαιας & Περιστερίου θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani στέκονται για ακόμη μια φορά έμπρακτα δίπλα στην Τρίτη ηλικία προωθώντας την ενεργό γήρανση, ώστε οι ηλικιωμένοι να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, προκειμένου να ζουν με ευημερία και να είναι ενεργοί στην κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lazarou_master_class_arthro

Ένα μοναδικό Μasterclass για ψάρια και θαλασσινά με τον Λευτέρη Λαζάρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βαρούλκο. Ο σεφ άνοιξε την κουζίνα του και μοιράστηκε τη γνώση του για τα ψάρια και τη θαλασσινή κουζίνα και έδωσε μαγειρικά tips για αγαπημένα του πιάτα.

public_black_friday_arthro

Το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη τo Black Friday στην Ελλάδα, φέτος σε προσκαλεί να πάρεις τον έλεγχο.

bosch_analytics_arthro

Μια νέα υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα τους.

black-friday_main01

Όλα δείχνουν πως η Black Friday έχει γίνει θεσμός στην ελληνική αγορά, καθώς καταστήματα και αγοραστικό κοινό έχουν αγκαλιάσει την ημέρα αυτή.

4