Το BCA σε νέο κτήριο που αλλάζει τα δεδομένα των σπουδών

bca_arthro

Αποκτάει ένα state-of-the-art Campus, στο οποίο θα μεταφερθούν όλες οι σχολές και όλες οι δραστηριότητές

Το κολλέγιό μας, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, περνάει σε μια καινούργια εποχή. Όχι, δεν αλλάζει τίποτε στην ουσία, στη φιλοσοφία, στη στόχευση, στο περιεχόμενο και στον χαρακτήρα των σπουδών σας. Το BCA θα συνεχίσει την προνομιακή του σχέση με την αγορά εργασίας και την τεχνολογία, προσηλωμένο στην ποιοτική εκπαίδευση σε ολιγομελή τμήματα με προσωπική φροντίδα των καθηγητών μας για κάθε φοιτητή. Αλλάζουν όμως οι χώροι στους οποίους θα γίνονται αυτά και αναβαθμίζεται κατακόρυφα η καθημερινή σας εμπειρία και συνολικά η φοιτητική σας ζωή. Το BCA αποκτάει ένα state-of-the-art Campus, στο οποίο θα μεταφερθούν όλες οι σχολές και όλες οι δραστηριότητές μας. Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, δημιουργία του Αλέξανδρου Τομπάζη, 4.100 τετραγωνικών μέτρων, στους Αμπελοκήπους, στο οποίο ήδη γίνονται οι εργασίες διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων ώστε να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο να σας υποδεχθεί. Δείτε τα πλεονεκτήματά του:
bca_mesa

-Εύκολη πρόσβαση. Το κτήριο, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μεταξύ Κηφισίας και Πανόρμου, είναι εκτός δακτυλίου και διαθέτει θέσεις στάθμευσης. Για όσους προτιμούν τα δημόσια μέσα μεταφοράς, βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων και στο σημείο από το οποίο περνούν δεκάδες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, που συνδέουν τα βόρεια προάστια με την παραλία και την ανατολική με τη δυτική Αττική.

-Ενιαία κοινότητα. Οι φοιτητές όλων των σχολών βρίσκονται μαζί, συνεργάζονται, ανταλλάσσουν εμπειρίες, συμμετέχουν σε κοινές δραστηριότητες. H ακαδημαϊκή οικογένεια του BCA, καθηγητών, φοιτητών και διοικητικών υπαλλήλων, αποκτάει κοινή εστία.

-Εκπαιδευτικές καινοτομίες. Στους μεγάλους χώρους του νέου κτηρίου δημιουργούμε πρωτοποριακά «εργαλεία» σπουδών. Για παράδειγμα, οι φοιτητές του ναυτιλιακού τμήματος θα έχουν σύντομα στη διάθεσή τους προσομοιωτές γέφυρας πλοίου και μηχανής, ενώ οι φοιτητές του ξενοδοχειακού τμήματος θα ζουν σε ένα πρότυπο πραγματικό ξενοδοχείο κάνοντας την πρακτική τους στο εστιατόριό του, στη reception και στα δωμάτιά του.
bca_mesa2

-Τεχνολογίες αιχμής. Σε εξειδικευμένα tech corners, οι φοιτητές θα μπορούν να πειραματίζονται με τεχνολογίες αιχμής όπως 3d printers, VR sets και laser cutters, ενώ μέσω beacons εγκατεστημένων σε όλους τους χώρους του κτηρίου, θα μπορούν να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα νέα του κολλεγίου τους στο κινητό τους.

-Μεγάλοι πολυχώροι κοινής χρήσης. Μοντέρνες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονική πρόσβαση σε άπειρες βάσεις ακαδημαϊκών δεδομένων διασυνδέουν τους σπουδαστές με το σύνολο κυριολεκτικά της επιστημονικής γνώσης στον τομέα τους. Μια τεράστια lounge area θα γίνει το κέντρο της κοινωνικής ζωής του κολλεγίου, ενώ ένας πρωτοποριακός πολυχώρος – αμφιθέατρο, το κέντρο της πολιτιστικής ζωής και της ψυχαγωγίας.
bca_mesa3

Ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία της ευρωπαϊκής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης οφείλει να εκσυγχρονίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς. Αυτό κάνουμε στο BCA. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας, εκτιμούμε τους πόρους που επενδύετε εσείς ή η οικογένειά σας στην εκπαίδευσή σας και επιδιώκουμε πάντα να προσφέρουμε στους νέους αυτής της χώρας τη δυνατότητα να κάνουν κορυφαίες σπουδές εδώ, με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους, και να βρουν δουλειά εδώ, στην πατρίδα τους
Το νέο κτήριο ανοίγει  σύντομα την αγκαλιά του και σας περιμένει!

Περισσότερες πληροφορίες, info@bca.edu.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eko_arthro

Από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, είναι η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

yamamay_arthro

H Υamamay, η γνωστή μάρκα εσωρούχων και μαγιό γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου της flagship καταστήματος στην Ερμού μ ’ένα εντυπωσιακό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Salon de Bricolage new spot, στο Χριστουγεννιάτικο City Link.

protergia_arthro

Ένα ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά, αμφιθέατρο κρέμεται από τα λόγια του δασκάλου, την ώρα που εκείνος περιγράφει το μέλλον της ενέργειας. «Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται» λέει με ύφος αυστηρό ο “σοφός” εκπαιδευτικός και τα πρόσωπα των παιδιών γεμίζουν ερωτηματικά. “Πώς δεν γίνονται”; αναρωτιούνται και η φαντασία τους καλπάζει.

RW_CHRISTMAS_LAND_Site_Front_page_1920x1080px

14 – 31 Δεκεμβρίου στο πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, η γιορτινή διασκέδαση ξεκινά και  παρασύρει όλους σε μία συναρπαστική διάσταση, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, ξωτικά, και εντυπωσιακούς Μολυβένιους Στρατιώτες

huawei_christmas_arthro

Σε μία υπέροχη βραδιά χθες 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, με την παρουσία Συνεργατών, Καταναλωτών και Εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

public_x_mas_arthro

Φέτος τα Χριστούγεννα το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, φόρεσε τα γιορτινά του και στόλισε εντυπωσιακά τα καταστήματά του, για να μας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

asfaleia_arthro

Το NN Hospital for All είναι το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, μέσω του οποίου μπορούν να ασφαλιστούν και να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης ακόμα και άτομα με επιβαρυμένη υγεία και ιατρικό ιστορικό.