Περισσότερες ημέρες για το 6ο Mediterranean Yacht Show το 2019

Περισσότερες ημέρες για το 6ο Mediterranean Yacht Show το 2019

Διοργανώνεται στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου και η διάρκεια της εκδήλωσης επεκτείνεται κατά μια ημέρα προκειμένου να ικανοποιηθεί ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων σκαφών και yacht brokers

yacht-show_main01
Σε συνέχεια της εξαιρετικής επιτυχίας του 5ου Mediterranean Yacht Show που σημείωσε αριθμό ρεκόρ συμμετοχών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού αποφάσισε να επιμηκύνει την διάρκεια της εκδήλωσης κατά μία ημέρα, προκειμένου να καλυφθεί ο αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών τόσο από πλευράς σκαφών όσο και από πλευράς yacht brokers. Το 6ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει συνολικά 5 ημέρες, λαμβάνοντας χώρα στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.
yacht-show02

Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό των 107 εγγεγραμένων σκαφών, και τον συνολικό αριθμό επαγγελματιών του κλάδου να ξεπερνά τους 400 από ολόκληρο τον κόσμο. Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο της πλειοψηφίας των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.

Η σταθερή επιλογή του Ναυπλίου ως τόπου διεξαγωγής του event δεν περιορίζεται μόνο στην φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό ενδιαφέρον της περιοχής αλλά και στην απεριόριστη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων που καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση ενός γεγονότος τέτοιου βεληνεκούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης