Η ΙΚΕΑ άνοιξε νέο pop-up store στον Πειραιά

PHOTO15

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι καταναλωτές θα μπορούν να γνωρίσουν όλα τα νέα προϊόντα του σουηδικού κολοσσού επίπλων και να πάρουν ιδέες για το σπίτι τους μιμούμενοι  τη σκανδιναβική φιλοσοφία 

Τις ιδέες και τις λύσεις που προτείνει η ΙΚΕΑ για την καθημερινότητά μας στο σπίτι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων. Ακολουθώντας την πάγια τακτική για καινοτομία και λειτουργικότητα στα προϊόντα του, ο σουηδικός κολοσσός άνοιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο pop-up store στο κέντρο του Πειραιά, όπου οι καταναλωτές της περιοχής και των πέριξ θα μπορούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου να γίνουν μέρος της σκανδιναβικής φιλοσοφίας για τη ζωή στο σπίτι.

500 είδη οικιακού εξοπλισμού που ανανεώνονται διαρκώς και έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, έχουν στηθεί στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Φίλωνος 59, προκειμένου να εμπνεύσουν τους καταναλωτές και να βρουν λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν στο IKEA Pop-Up Store να παραγγείλουν όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμούν και να το παραλάβουν στο σπίτι τους.

PHOTO5

«Είναι θετικό για τον Πειραιά ότι μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, όπως η ΙΚΕΑ, επέλεξε την πόλη μας για να ξεκινήσει στην ελληνική αγορά έναν νέο τύπο καταστημάτων, Pop-Up Store. Ο Πειραιάς, άλλωστε, είναι ένας κόμβος λόγω του λιμανιού και ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας. Η δημοτική αρχή Πειραιά μέσα από στοχευμένες ενέργειες επιδιώκει τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαπιστώνουμε ότι αυτό έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Εύχομαι κάθε επιτυχία για το νέο κατάστημα που άνοιξε στην πόλη μας» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Δήμου Πειραιά, κ. Γιάννης Μελάς, στα εγκαίνια του καταστήματος που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Μαΐου.

Από την πλευρά της η Νατάσα Χρηστοφή, Marketing Manager της ΙΚΕΑ ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο του Πειραιά για την όμορφη φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια «όμορφη γωνιά στο κέντρο του Πειραιά, δίνοντας στους Πειραιώτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της εταιρείας μας».

PHOTO8
Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά, θα μπορεί κανείς να ανακαλύπτει νέα προϊόντα ΙΚΕΑ για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο και να εμπνευστεί για το πώς μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του χώρο.

PHOTO2


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mcspencer01

Τα Marks and Spencer μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο του ρουχισμού, ολοκλήρωσαν σε συνεργασία με τη Nova, το έργο αναβάθμισης υποδομών ΙΤ με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση & βελτίωση του Customer Experience.

mathites01

Από 1 έως 7 Απριλίου μαθητές, εκπαιδευτικοί, οικογένεια και φίλοι εθελοντές πραγματοποιούν εθελοντικές δράσεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού, σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία.

eurooo

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια παρουσίας της EUROCERT στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται o ελληνικός φορέας πιστοποίησης και ελέγχου, με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επιθεωρήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς, μέσω της θυγατρικής της, C.E. EUROCERT LTD που εδρεύει στην Λεμεσό.