Η οικογένεια γιορτάζει και η Vodafone της κάνει το μεγαλύτερο δώρο!

900x500pix

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, βρεθείτε στις 12 και 13 Μαΐου στη Μαρίνα Φλοίσβου για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, δημιουργούμε τη δική μας Vodafone Family Day, και σας καλούμε όλους να λάβετε μέρος στην online δράση της και να βρεθείτε στις 12 και 13 Μαΐου στη Μαρίνα Φλοίσβου για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Στη Vodafone πιστεύουμε ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αποτελούμε όλοι μέρος μιας οικογένειας. Δεν έχει σημασία αν αυτή η οικογένεια είναι μικρή ή μεγάλη, σημασία έχει ότι είναι οι δικοί μας άνθρωποι και για αυτούς ακριβώς θέλουμε να γιορτάσουμε.

Για να δείτε και να μάθετε παραπάνω για τις οικογένειες του τόπου μας, αλλά και να μοιραστείτε δικές σας οικογενειακές στιγμές, εικόνες ή αναμνήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας όπου έχουμε στήσει μια πλατφόρμα με σκοπό την ανάδειξη της κάθε οικογένειας ξεχωριστά και όλων μαζί συνολικά.

Εκεί μπορείτε να δείτε αλλά και να μοιραστείτε ότι οικογενειακές επιθυμείτε. Από βίντεο και φωτογραφίες διακοπών μέχρι ό,τι άλλο μπορεί να σας έρθει στο μυαλό. Το σκεπτικό μας είναι πως αυτή πλατφόρμα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ζωντανό μνημείο για όλες τις οικογένειες. Για τις συνήθειές τους, τα ξεχωριστά έθιμά τους, τις εμπειρίες τους και όλα αυτά τα στοιχεία που τις κάνουν μία προς μία μοναδικές.Κάθε σας συμμετοχή μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στο στόχο μας, και να συμβάλλουμε στη δημιουργία οικογένειας σε ηπειρωτικά χωριά. Μέσα από την μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis, που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, θα συνεισφέρουμε ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυοι έως και τη μέρα του τοκετού τους.

Για αυτόν το λόγο η οργάνωση επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Κεντρικό μήνυμα της Hope Genesis είναι ότι η μητρότητα αποτελεί δικαίωμα και όχι προνόμιο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε για να μας βοηθήσετε να πετύχουμε τον σκοπό μας είναι να υποβάλετε τη συμμετοχή σας online, στο site www.vodafonefamilyday.gr, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας, γιατί οι συμμετοχές σας είναι αυτές που μας δίνουν δύναμη και φτάνουμε πιο κοντά στον στόχο μας.
Στη γιορτή για την οικογένεια θα υπάρχουν δράσεις, βιωματικές δραστηριότητες αλλά και παιχνίδια για όλη την οικογένεια δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να μας παρασύρουν σε μια μοναδική γιορτή που θα μείνει αξέχαστη!

Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας.

Επισκεφθείτε το vodafonefamilyday.gr και μάθετε περισσότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

grecotel

Με πλήθος σημαντικών διακρίσεων ολοκληρώθηκε το 2018 για τον όμιλο Grecotel. Πρόκειται για νέο ρεκόρ βραβείων που απέσπασε ο Όμιλος σε κορυφαίες διοργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιβράβευση που καταδεικνύει την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του. Η Grecotel, ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος της χώρας μας, με ηγετική θέση στον παγκόσμιο τουρισμό, ολοκλήρωσε παράλληλα σειρά νέων πιστοποιήσεων που αποδεικνύουν στην πράξη την αριστεία και το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους επιλέγουν τα πολυτελή ξενοδοχεία της.

nyc_prytanis

Ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωστός συγγραφέας, νέος Πρύτανης του New York College, όπου εδώ και 30 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

fa1

Αέρας Σαντορίνης στην πλατεία Συντάγματος! Το Public Café Restaurant, το στέκι με την καλύτερη θέα της Αθήνας, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Από την καρδιά της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα: Τον Ιανουάριο τρώμε Σαντορίνη!