Φέτος τα Χριστούγεννα, και τα κατοικίδια θα κάνουν διακοπές!

Φέτος τα Χριστούγεννα, και τα κατοικίδια θα κάνουν διακοπές!


• Με σπιτική φιλοξενία χάρη στο Keeppet (www.keeppet.gr)
• Tην Dog’sVoice στηρίζουν οι χρήστες του Keeppet με τις δωρεές τους 

Ετοιμάζονται για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, καθώς το Keeppet κλείνει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του. 

Χάρη στην online υπηρεσία Keeppet (www.keeppet.gr)οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που θέλουν να λείψουν και δεν μπορούν να πάρουν μαζί το ζωάκι τους, με ένα κλικ βρίσκουν φιλόζωους keepersπου φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης τους. Έτσι κάνουν όλοι διακοπές! 

Από τον Δεκέμβρη του 2015 που ξεκίνησε η υπηρεσία του Keeppet, ως σήμερα, έχει προσφέρει περισσότερες από 12.000 νύχτες σπιτικής φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα καθώς περισσότεροι από 1100 keepers σε όλη την Ελλάδα,έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σκύλους, γάτες, παπαγάλους, καναρίνια, κουνέλια και … ινδικά χοιρίδια! 



Αγάπη για τα ζώα 

Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Dog’sVoice (www.dogsvoice.gr) και τους χρήστες της πλατφόρμας, σε κάθε κράτηση που κάνουν να δίνουν ένα μικρό ποσό για τους σκοπούς της. Εκατοντάδες ιδιοκτήτες και keepersέχουν ανταποκριθεί θετικά, συγκεντρώνοντας μέσα σε δύο χρόνια 1.784, 87 Ευρώ υπέρ της Dog’sVoice! 

Σπιτική φιλοξενία η λύση!

Το Keeppetήρθε να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα για όσους έχουν κατοικίδια και δεν ξέρουν που να τα αφήσουν όταν πάνε διακοπές και δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Σύμφωνα με onlineέρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας , οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων σε ποσοστό 90% έχουν αλλάξει τα σχέδια των διακοπών τους προκειμένου να μην αφήσουν μόνο το αγαπημένο τους ζωάκικαθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους (97%) τα θεωρεί ισότιμα μέλη της οικογένειας, όπως τα παιδιά τους! 

Πλέον οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν την επιλογή να αφήσουν τα ζωάκια τους στην αγκαλιά και τη σπιτική φροντίδα που προσφέρουν οι keepers. 

Τα αγαπημένα κατοικίδια που έχουν ήδη απολαύσει σπιτική φιλοξενία μέσω του Keeppetείναι κάθε είδους, μεγέθους και ράτσας: σκυλάκιαμαλτέζ και yorkshire λίγων κιλών, μέχρι μεγαλόσωμα PresaCanario και Ποιμενικά, κεραμιδόγατες και αγκύρας, κουνελάκια, παπαγάλοι Κοκατίλ, κα. 

Οι keepersσε ποσοστό 99%(!) λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις αξιολογήσεις από τους ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ενώ και οι ίδιοι αξιολογούν τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους, που μέχρι τώρα κρίνονται ιδιαίτερα υπεύθυνοι και τρυφεροί με τα ζωάκια τους. 



Πώς δουλεύει το Keeppet

Μπαίνεις στην πλατφόρμα www.keeppet.grκαι κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, κλπ.). Αμέσως εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων φιλόζωων, των keepers, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις. 

Οιkeepersδίνουν πληροφορίες για την εμπειρία τους με τα ζώα και φωτογραφίες του χώρου τους ενώ ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης βλέπει στο προφίλ τους κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες,ώστε να επιλέξει τον ιδανικό keeper για το ζωάκι του. Κάνει κράτηση online, συναντά τον keeper και τη μέρα που θα φύγει αφήνει το κατοικίδιό του σε καλά χέρια! 

Προνόμια και Ασφάλεια 

Όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers ενώ σε κάθε προφίλ μπορεί κανείς να δει στατιστικά και κριτικές. 





ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

acs_main01

Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ACS θα δώσει το παρόν ως Main Sponsor στην τριήμερη έκθεση eShops Expo, που θα λάβει χώρο στο Μετρό Συντάγματος (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) στις 26-28 Απριλίου 2018, και στην οποία η εταιρεία θα συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο για την ενημέρωση των επισκεπτών.

iek_alfa

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

ellinika-petrelaia_main01

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους,επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.