Έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο καλωσορίζει τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο, με τη λειτουργία 16 τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων 12 χρόνων.

Το Α.Λ.Π. σήμερα υπηρετεί το ιδεώδες της δια βίου μάθησης, συνδέει με ιδανικό τρόπο την επιστημονική κοινότητα με την κοινωνία και προσφέρει στους πολίτες έγκυρη επιστημονική γνώση σε εκλαϊκευμένη γλώσσα. Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Α.Λ.Π. είναι η προσωπική ανάπτυξη και αυτό-βελτίωση.

Τα τμήματα τα οποία θα λειτουργήσουν την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017 είναι:
1.
Μαρούσι (Α’ κύκλος: Ψυχική και Σωματική Υγεία
2. Μαρούσι (Β’ κύκλος): Διαχείριση σχέσεων: η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους
3. Κυψέλη: 10 Μαθήματα-Βήματα για μια πετυχημένη ζωή
4. Δάφνη-Υμηττός: Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις 
5. Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη: Ολιστική Ιατρική
6. Θεσσ/νικη (Α’ κύκλος): Ψυχική και Σωματική Υγεία
7. Θεσσ/νικη (Β’ κύκλος): Διαχείριση σχέσεων: η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους
8. Παιανία: Ολιστική Ιατρική 
9. Κορυδαλλός: Η Επιστήμη της Ευτυχίας
10. Νέα Σμύρνη: Η Επιστήμη της Ευτυχίας
11. Χανιά: Ευτυχισμένος Γονέας, Ευτυχισμένο Παιδί
12. Ηράκλειο Κρήτης: Ευτυχισμένος Γονέας, Ευτυχισμένο Παιδί
13. Ρέθυμνο: Φιλοσοφία στην πράξη
14. Αγ. Νικόλαος: Διαχείριση σχέσεων: η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους

Στο τέλος κάθε κύκλου και εφόσον οι σπουδαστές έχουν τηρήσει τον κανονισμό παρακολούθησης, τους απονέμεται σχετική βεβαίωση. Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας μέσω την ιστοσελίδας www.alp.gr. Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2821501060 και E-Mail: info@alp.gr.

To ΑΛΠ τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε., της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

18_Protagonistes_Award_DeltioTypou_GR-01

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.