Δώρο 10€ για τα αγαπημένα μας παγωτά από το eKiosky’s app!

Δώρο 10€ για τα αγαπημένα μας παγωτά από το eKiosky’s app!

Το eKiosky’s, η απόλυτη πλατφόρμα για τις καθημερινές μας ανάγκες, από είδη περιπτέρου και καφέ μέχρι μπίρες, παγωτά και προϊόντα βασικής διατροφής, βρίσκεται εδώ και 1 χρόνο μέσω της εφαρμογής του και στο κινητό μας.

ICECREAM_PTH_STATIC_BANNER
To app του ekiosky’s, διαθέσιμο για όλες τις κινητές συσκευές iOS ή Android, φέρνει την παραγγελία μας ένα ακόμη βήμα πιο κοντά, από την άνεση του κινητού τηλεφώνου. Με ένα ταπ στο κινητό ή το τάμπλετ, κάνουμε την παραγγελία μας εύκολα και ακόμα πιο γρήγορα, απ’ όπου και αν βρισκόμαστε. Η εφαρμογή ekiosky’s app προσφέρει επιπλέον λειτουργίες σε σχέση με το site, όπως η ανάκληση των προηγούμενων παραγγελιών και η ακόμα πιο εύκολη προσθήκη πολλαπλών προϊόντων. Και φυσικά, φέρνει την παραγγελία μας με άμεση και δωρεάν παράδοση.

Για να γιορτάσει τον 1 χρόνο λειτουργίας του, το ekiosky’s app μας προσφέρει το πιο καλοκαιρινό δώρο. Συγκεκριμένα, για όλο τον Ιούνιο κάνοντας την παραγγελία μας σε οικογενειακά παγωτά ALGIDA, ΕΒΓΑ ή Ben & Jerry’s και προσθέτοντας τον κωδικό ICECREAM5, έχουμε αυτόματα έκπτωση 5€. Μπορούμε μάλιστα να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον κωδικό όχι 1, αλλά 2 φορές! Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε συνολικά 10€ στις αγορές μας σε οικογενειακά παγωτά! Η μόνη προϋπόθεση είναι να καλύπτεται η ελάχιστη παραγγελία στα υπόλοιπα προϊόντα εκτός καπνικών, ενώ η εξαργύρωση μπορεί να γίνει έως 30/6.

Μπορείς να κατεβάσεις το app του eKiosky’s εδώ. Κάνεις την παραγγελία σου, προσθέτεις τον κωδικό ICECREAM5 και… καλή απόλαυση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης