Προσφορά από eKiosky’s με κάθε οικογενειακό παγωτό!

Προσφορά από eKiosky’s με κάθε οικογενειακό παγωτό!

Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και με τη βοήθεια του καλού καιρού θα τσικνίσουμε είτε σε κάποια ταβέρνα είτε ψήνοντας σε σπίτια με οικογένεια ή με φίλους.

2022_02_963x541px_E-kioskys_Coupons_Promo_
Το eKiosky’s αγαπάει την Τσινκοπέμπτη και έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για όσους από εμάς θα παραμείνουμε στο σπίτι τους και θα γιορτάσουμε εκεί. Ο διαγωνισμός της Kaiser συνεχίζεται: με παραγγελία οποιασδήποτε συσκευασίας Kaiser έως τις 25/02 μπαίνουμε στην κλήρωση για μια ψησταριά Weber και 5 Burger press. Παράλληλα, το eKiosky’s ανακοίνωσε μια πολύ ωραία προσφορά για το τριήμερο 23 έως και 25/02, ώστε να συμπεριλαμβάνει και την Τσικνοπέμπτη. Συγκεκριμένα, όσοι παραγγείλουν οικογενειακό παγωτό Magic, Algida, Ben & Jerry’s ή ΕΒΓΑ στην πλατφόρμα αυτές τις 3 ημέρες, λαμβάνουν κουπόνι 2€ για να αγοράσουν οτιδήποτε θέλουν στην επόμενη παραγγελία τους από το eKiosky’s (με εξαίρεση τα καπνικά προϊόντα). Τον κωδικό του κουπονιού τον παραλαμβάνουν την επόμενη ημέρα της παραγγελίας στο email τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν δώσει τη συναίνεσή τους για να λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω email από το eKiosky’s.

Τσίκνισμα, λοιπόν, φέτος με μεγάλο διαγωνισμό και προσφορά με δώρο κουπόνι 2€ στις παραγγελίες από το ekioskys.gr ή το eKioskys app. Για να έχετε τα καλύτερα στην πόρτα σας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.
Μάθετε περισσότερα για την προσφορά με το κουπόνι εδώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης