Εκπαιδευτήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Πανεπιστημιακό στο Μαρούσι

Εκπαιδευτήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Πανεπιστημιακό στο Μαρούσι

Το ακαδημαϊκό εκπαιδευτήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Πανεπιστημιακό παρουσιάζει κάθε χρόνο υψηλά ποσοστά επιτυχίας για τους σπουδαστές του

EKPAIDEYSH-PANEPISTHMIAKO-2021-1-_1_
Το ακαδημαϊκό εκπαιδευτήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Πανεπιστημιακό, μέλος του Ομίλου ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με έδρα το Μαρούσι, δραστηριοποιείται στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καταγράφοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100/100.

Προσφέρει ολοκληρωμένα δια ζώσης και εξ αποστάσεως προγράμματα προετοιμασίας για προπτυχιακό επίπεδο σπουδών, για τις κατατακτήριες εξετάσεις και την εισαγωγή σε απαιτητικά μεταπτυχιακά ανά την Ελλάδα σε όλο το φάσμα των ανθρωπιστικών επιστημών.

Υποδέχεται τους φοιτητές και τους υποψηφίους καθ΄ όλη την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους με συνεχείς ενάρξεις τμημάτων Φιλοσοφικής, Ψυχολογίας, Πολιτικών επιστημών, ΕΣΔΔΑ, Παιδαγωγικών σχολών, Κοινωνικών επιστημών, Θεολογίας, Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Οι εκπαιδευτικοί υψηλού κύρους, εισηγητές MSc, PhD, η επιστημονική επιμέλεια των προγραμμάτων από ακαδημαϊκούς συμβούλους, τα ολιγομελή τμήματα, η εξατομικευμένη διδακτική προσέγγιση, το δωρεάν υποστηρικτικό υλικό και τα προσομοιωτικά διαγωνίσματα αποτελούν εγγύηση ποιότητας και επιτυχίας.
Κλείσιμο
Screenshot_2021-09-17_143955

Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας και συνεχών επιτυχιών, δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια στην Ελλάδα, αφού η αρχή που διέπει όλη την ομάδα των συνεργατών του εκπαιδευτηρίου ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ είναι ό,τι : «Η καρδιά της "Εκπαίδευσης" πάντα θα χτυπάει με ένα μόνο σκοπό, την επιτυχία όλων αυτών, που μας εμπιστεύονται αυτά τα χρόνια.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης