Κορωνοϊός

Τα myPlanet στηρίζουν το όραμα του «ΑΡΧΕΛΩΝ»

planet

Με υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο, η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων με φυτικά συστατικά myPlanet της Rolco, αποδεικνύει έμπρακτα τη φιλοσοφία της εταιρείας ότι η ισορροπία στη ζωή επιτυγχάνεται μέσα από το σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον

Η προστασία της θαλάσσιας ζωής και κατ’ επέκταση η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για την Rolco. Έτσι και το 2021 τα myPlanet είναι υπερήφανοι υποστηρικτές και στηρίζουν το όραμα του «ΑΡΧΕΛΩΝ», του Συλλόγου για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες του σε απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού.

Ο Σύλλογος «ΑΡΧΕΛΩΝ» έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, προστασία και διάσωση των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους στις σημαντικότερες περιοχές ωοτοκίας της Ελλάδας, στη Ζάκυνθο, Πελοπόννησο και Κρήτη και στηρίζεται σε αφοσιωμένους εθελοντές που συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις του. Οι κυριότεροι στόχοι του «ΑΡΧΕΛΩΝ» είναι η διαχείριση των οικοσυστημάτων ωοτοκίας της Καρέττα στη χώρα μας, την περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων χελωνών καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το απειλούμενο είδος.

Η Rolco με αρωγό τα προϊόντα myPlanet συνεχίζει σταθερά να προάγει κάθε ενέργεια που μεριμνά για την προστασία, ασφάλεια και ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.
MyPlanet

Προστατεύει φυσικά ότι αγαπάς.
https://myplanet.com.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης