«ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

«ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Ο κορυφαίος εκεπαιδευτικός φορέας στηρίζει την σπουδαία πρωτοβουλία του Ο.Σ.Φ.Π. για τα άτομα με οπτική αναπηρία

foto_a_ball_for_all
Μπορεί να έχουν τη θέληση και τη δίψα να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ, ωστόσο αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες... από τη μετακίνησή τους στον χώρο άθλησης, μέχρι και να καταφέρουν να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα! Αυτή η μεγάλη ανάγκη των ατόμων με οπτική αναπηρία να μπορούν να επιδοθούν στις προσφιλείς του αθλητικές δραστηριότητες, αποτέλεσε την πηγή της σπουδαίας πρωτοβουλίας και καμπάνιας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ «Α BALL FOR ALL», την οποία στηρίζει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Ως Χορηγός Εκπαίδευσης της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και παράλληλα ως εκπαιδευτικός φορέας με βαθιά κοινωνική ευαισθησία και έντονο κοινωνικό έργο σε συνεργασία με πλήθος κοινωφελών ιδρυμάτων και συλλόγων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσε παρά να ενισχύσει την πρωτοβουλία «ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»! Σε αυτήν την κατεύθυνση, το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας θα συμμετάσχει στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου και να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη, αλλά και εν τέλει να υπερκεραστεί ένα ακόμα εμπόδιο που χωρίζει τους μη βλέποντες συνανθρώπους μας από το να πραγματοποιήσουν το όνειρο -και αναφαίρετο δικαίωμά τους- για άθληση.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, όπου ο διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, εκπροσωπώντας παράλληλα τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, παρέλαβε την ειδική μπάλα, καθώς και φανέλα με την υπογραφή του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κου. Μάρτινς, από τον διευθυντή της Ακαδημίας του Ο.Σ.Φ.Π., κ. Αντώνη Πίκουλα, και τον διεθνή τερματοφύλακα και προπονητή της Ακαδημίας, κ. Αντώνη Νικοπολίδη, παρουσία του διευθυντή των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κου. Βασίλη Νάνου.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί η διαχρονική ευαισθησία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τα άτομα με αναπηρίες, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα τη χορήγηση υποτροφιών σπουδών πλήρους φοίτησης στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.), με γνώμονα την πεποίθηση του γνωστού εκπαιδευτικού φορέα για ίσες ευκαιρίες όλων των πολιτών στην Εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης