Δύο χρόνια ΤΖΟΚΕΡ online με συνολικά κέρδη άνω των 29 εκατ. ευρώ – Εορταστική κλήρωση απόψε με σούπερ προσφορά και 600.000 ευρώ

Δύο χρόνια ΤΖΟΚΕΡ online με συνολικά κέρδη άνω των 29 εκατ. ευρώ – Εορταστική κλήρωση απόψε με σούπερ προσφορά και 600.000 ευρώ

Το TΖΟΚΕΡ online γιορτάζει με σούπερ προσφορά και 600.000 ευρώ απόψε – Επτά εκατομμυριούχοι και συνολικά κέρδη άνω των 29 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο χρόνια

tzoker3
Δύο χρόνια ζωής συμπλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ online που γιορτάζει απόψε με μια σούπερ προσφορά για όλους τους διαδικτυακούς παίκτες και 600.000 ευρώ για τους μεγάλους νικητές.

Η τρέχουσα προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, όπου οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο TZOKEΡ γίνεται από το σπίτι, εύκολα και γρήγορα, μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. Για να καταθέσετε το δελτίο σας, μπαίνετε στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android), κάνετε εγγραφή και δημιουργείτε λογαριασμό, μέσω του οποίου στη συνέχεια συμπληρώνετε το δελτίο σας.

Οι νικητές και τα κέρδη της διετίας

Το ΤΖΟΚΕΡ, που εισήλθε στο διαδίκτυο το 2019, έχει αναδείξει μέχρι σήμερα επτά online μεγάλους νικητές, οι οποίοι έχουν μοιραστεί συνολικά 19.047.549 ευρώ. Επιπλέον, στις μικρότερες κατηγορίες του παιχνιδιού έχουν βρεθεί 1.683.043 νικητήρια δελτία, τα οποία έχουν κερδίσει συνολικά 10.072.558 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα του ΤΖΟΚΕΡ.

Ραντεβού με την τύχη εν μέσω lockdown

To 2021 έχει αποδειχθεί τυχερό ήδη για τρεις παίκτες που κατάφεραν να πιάσουν το ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου. Εν μέσω lockdown, ο πρώτος online νικητής της χρονιάς αναδείχθηκε στις 5 Ιανουαρίου και κέρδισε 1,6 εκατ. ευρώ. Ο δεύτερος εκατομμυριούχος της χρονιάς βρέθηκε στην κλήρωση της 21ης Μαρτίου. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που σημείωσε και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, κέρδισε συνολικά 2,1 εκατ. ευρώ. Σε 600.000 ευρώ ανήλθαν τα κέρδη για τον τρίτο μεγάλο νικητή του 2021, ο οποίος συμμετείχε διαδικτυακά στην κλήρωση της 30ης Μαρτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης