Ακόμα μία διεθνής διάκριση για τη Shamir Optical Industries

Ακόμα μία διεθνής διάκριση για τη Shamir Optical Industries

Όταν η καινοτομία και η τεχνολογία τίθενται στη διάθεση της επιστήμης, τότε τ’ αποτελέσματα δεν είναι απλά κορυφαία, αλλά και διακεκριμένα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η βράβευση αφορά τη Shamir Optical Industries, η οποία κατέκτησε στα πρόσφατα Optician Awards 2020 που διοργανώνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο

shamir
Πιο συγκεκριμένα, το βραβείο για τον καλύτερο πολυεστιακό φακό της χρονιάς απονεμήθηκε στην εταιρεία για τον Shamir Autograph Intelligence. Σχεδιασμένος με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, ο φακός αποτελεί μια πρωτοποριακή εφαρμογή που δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον του χώρου. Με πυξίδα την υψηλή ποιότητα και το εξαιρετικό επίπεδο στο τελικό αποτέλεσμα, η τεχνολογία του φακού βασίζεται στην προσήλωση και την προσπάθεια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και όλης της ομάδας της Shamir.

Οι φακοί Shamir Autograph Intelligence είναι μία από τις πολλές λύσεις που προσφέρει η Shamir Optical Industries. Καθιερωμένη εδώ και χρόνια στον χώρο των οπτικών φακών, η Shamir παρά τη θέση της δεν σταματά να καινοτομεί, αναζητώντας διαρκώς την επόμενη τεχνολογική πρωτοπορία. Αναζήτηση, που γίνεται δυνατή χάρη στο άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) που διαθέτει. Μια ηγέτιδα δύναμη με όραμα, συνώνυμο της ασφάλειας και ποιότητας στους φακούς υψηλών επιδόσεων. Τα προϊόντα της Shamir διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την Union Optic – Shamir, μέλος του ομίλου Essilor Luxottica, του μεγαλύτερου παγκοσμίως στον χώρο των οπτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης