Χειμερινές εκπτώσεις 2021: Οι τεχνολογικές προσφορές στο επίκεντρο

Χειμερινές εκπτώσεις 2021: Οι τεχνολογικές προσφορές στο επίκεντρο

Η νέα χρονιά μπαίνει δυνατά για τους λάτρεις της τεχνολογίας, καθώς ο Ιανουάριος φέρνει τεχνολογία αιχμής σε πιο προσιτές τιμές. Πώς γίνεται αυτό; Μέσα από τις χειμερινές εκπτώσεις 2021 φυσικά, οι οποίες μόλις ξεκίνησαν! Οι προσφορές δεν περιορίζονται μόνο σε τεχνολογικά προϊόντα προφανώς, αλλά οι tech επιλογές είναι αυτές που μας μαγνητίζουν. Αν είσαι κι εσύ της ίδιας… συνομοταξίας, παρακάτω συγκεντρώσαμε ό,τι πιο hot εντοπίσαμε στην αγορά με το ξεκίνημα των εκπτώσεων.

January_2021_Sales_Public_-_Native__1_-_ft

Πρώτα όμως ας δούμε τα… διαδικαστικά. Η περίοδος των εκπτώσεων έχει ξεκινήσει ήδη από τις 11 Ιανουαρίου 2021. Οι προσφορές θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου, όταν και τελειώνει η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων στην Ελλάδα. Για σχεδόν δύο μήνες λοιπόν θα παίζουν συνέχεια δυνατές προσφορές. Αν στην περασμένη Black Friday δεν πρόλαβες να κάνεις τις αγορές που ήθελες, τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις τα gadgets που θες.

Από τηλεοράσεις τεραστίων διαστάσεων μέχρι true wireless ακουστικά Bluetooth, η μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών που εντοπίσαμε βρίσκεται στο public.gr. Οι κωδικοί σε έκπτωση είναι κυριολεκτικά χιλιάδες και αυτό οφείλεται εν μέρει και στην συμμετοχή περισσότερων από 1.800 καταστημάτων στο Marketplace, κάτι που αυξάνει τον αριθμό των επιλογών. Είτε ψάχνεις για εκπτώσεις σε τηλεοράσεις, είτε για εκπτώσεις σε smartphone, ή για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, για να μην χαθείς στην ποικιλία των επιλογών, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα deals που σου υποσχεθήκαμε παραπάνω.

Ξεκινάμε από τις τηλεοράσεις, εκεί όπου οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το -50%! Το μοντέλο που πιστεύουμε ότι θα καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων είναι η 43άρα QE43Q60T QLED της Samsung, η οποία διαθέτει κορυφαία ποιότητα απεικόνισης, προηγμένα χαρακτηριστικά και μεγάλη έκπτωση. Συμπλήρωσε το σύστημα ψυχαγωγίας σου με την Soundbar Samsung HW-Q60T 5.1 και ανέβασε επίπεδο και στον ήχο. Οι εκπτώσεις σε προϊόντα ήχου ξεπερνούν το 50%, οπότε μπορείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα ήχου σε κάθε χώρο του σπιτιού και όχι μόνο στο σαλόνι. Για τις ώρες που είσαι εκτός σπιτιού, πάρε μαζί σου τον τέλειο ήχο, με ένα ζευγάρι true wireless ακουστικών. Από τα αξεσουάρ smartphone που ψάξαμε, τα αγαπημένα μας ακουστικά είναι τα Edifier TWS1 SE.

Μήπως όμως πριν αποκτήσεις τα ασύρματα ακουστικά χρειάζεται πρώτα να αλλάξεις τη συσκευή σου; Οι εκπτώσεις σε smartphone και tablet είναι η καλύτερη ευκαιρία για ανανέωση άλλωστε. Στην πρώτη περίπτωση σου προτείνουμε το Samsung Galaxy Α31, το οποίο είναι και οικονομικό και γεμάτο από δυνατά χαρακτηριστικά. Στην κατηγορία των tablet η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το Huawei MatePad 10.4". Η μεγάλη του οθόνη, η τεράστια αυτονομία, ο γρήγορος επεξεργαστής και η νέα μειωμένη τιμή το κατατάσσουν ως τη νούμερο ένα επιλογή είτε σε ενδιαφέρει η ψυχαγωγία, είτε η παραγωγικότητα. Αν η οθόνη 10 ιντσών δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες παραγωγικότητάς σου, τότε χρειάζεσαι ένα laptop. To HP Spectre x360 με Intel Core i7-1165G7, 16GB RAM και Intel Iris Xe γραφικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε απαίτηση.

Πέρα από τα «κλασικά» tech προϊόντα που είδαμε μέχρι τώρα όμως, οι χειμωνιάτικες προσφορές είναι μία καλή περίοδος για να ασχοληθείς με ένα νέο χόμπι. Η τεχνολογία είναι και εδώ σύμμαχός σου. Βάλε, για παράδειγμα, περισσότερη γυμναστική στη ζωή σου και κατάγραψε κάθε σου άσκηση με ένα wearable. Το Xiaomi Mi Band 5 είναι η πιο οικονομική και ολοκληρωμένη λύση για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να log-άρουν κάθε workout τους. Αν πάλι προτιμάς να αφιερώνεις χρόνο στο gaming στον ελεύθερό σου χρόνο, τότε κάνε level up τον εξοπλισμό σου με νέα περιφερειακά. Το combo πακέτο Zeroground Sumiko 1900GUHMS περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται ένας gamer σήμερα.

Για τους πιο δημιουργικούς ανάμεσά μας έχουμε κι άλλες προτάσεις για χόμπι, πάντα συνοδευόμενα από δυνατές εκπτωτικές τιμές. Αν λατρεύεις τη φωτογραφία και το βίντεο, τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τις εκπτώσεις σε φωτογραφικά, οι οποίες φτάνουν μέχρι και το 43%. Η πρότασή μας για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη φωτογραφία είναι η DSLR μηχανή Canon EOS 2000D. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση για αναβάθμιση των λήψεών σου είναι ένα drone. Το Syma X8 PRO θα δώσει νέα προοπτική σε κάθε πλάνο που τραβάς.

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων μόλις ξεκίνησε, αλλά μην ξεχνάς πως οι προσφορές που είδαμε παραπάνω μπορεί να εξαντληθούν. Μην περιμένεις λοιπόν μέχρι την τελευταία μέρα του Φλεβάρη για να κάνεις τις αγορές που σε ενδιαφέρουν. Οι εκπτώσεις Public ξεκίνησαν και το public.gr παραμένει ο νούμερο ένα προορισμός για οποιαδήποτε τεχνολογική αγορά!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης