Τα Γενναία Παιδιά κάνουν βήματα! «Βήματα Ζωής»

6S9A7999_censored_

Σήμερα, τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

Ζητάμε τη βοήθειά σας, για να προμηθευτούμε τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό, για όλο το προσωπικό μας. Για την προστασία των παιδιών με αναπηρία, για την ασφαλή μας λειτουργία!
Σ ’αυτή την τόσο δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε, λόγω της πανδημίας του Covid-19, η ΕΛΕΠΑΠ παρέμεινε για 2 περίπου μήνες σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας.

Σαν αποτέλεσμα, δεν πραγματοποιούνταν θεραπείες και παιδαγωγικά προγράμματα,  οπότε τα έσοδα του οργανισμού μηδενίστηκαν, ενώ οι δωρεές και οι χορηγίες μειώθηκαν δραματικά.

Για να μπορούμε να λειτουργήσουμε με ασφάλεια από εδώ και πέρα, έχουμε ανάγκη μεγάλες ποσότητες υγειονομικού υλικού, όπως αντισηπτικά, μάσκες, ασπίδες προσώπου, ρόμπες μιας χρήσης, γάντια κ.α., σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ. Η αγορά των υλικών αυτών, απαιτεί σημαντικούς οικονομικούς πόρους, τους οποίους η ΕΛΕΠΑΠ δε διαθέτει. 

Η υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι εξαιρετικά πολύτιμη! Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας τα θεραπευτικά προγράμματα που χρειάζονται!

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Η ΕΛΕΠΑΠ λειτουργεί μέσα από τα 6 παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο) και υποδέχεται καθημερινά πάνω από 1.000 παιδιά!

Τα Γενναία μας Παιδιά δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα. Κάνουν όμως κάθε μέρα μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουμε «Βήματα Ζωής»!
Χάρη στη δική σας βοήθεια, συνεχίζουμε το έργο μας!

Κάντε Δωρεά εδώ:  https://elepap.gr/stirixe-mas/idiotis/kane-dorea/
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης