Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου επέστρεψε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Ο Νικήτας λοιπόν που σπουδάζει στο Λονδίνο μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε πίτσα για την οικογένειά του.
Η περήφανη μαμά Μαρία Μπακοδήμου φωτογράφησε τον γιο της στην κουζίνα να φτιάχνει πίτσες και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
«Ο @nikitasargyropoulos_ τελείωσε την καραντίνα του και μπήκε με φορα στην κουζίνα!», έγραψε στη λεζάντα και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes «έπεσαν» βροχή!
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.