Τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα πάρει φέτος η Βίκυ Καγιάστην παρουσίαση του φετινού MadWalk τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Για 10η συνεχόμενη χρονιά το show θα ενώσει τη μόδα με τη μουσική, σε ένα επετειακό event, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Παρουσιάστρια της μαγικής βραδιάς που επιφυλάσσει έντονες και ανατρεπτικά δημιουργικές στιγμές πέρυσι ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ φέτος θα είναι η Βίκυ Καγιά!
Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure είναι αφιερωμένο στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Μέρος των εσόδων της φετινής διοργάνωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.