Είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Βουτσάςπαίρνει θέση και μιλάει δημόσια για τον άσχημο χωρισμό του Άνθιμου Ανανιάδηκαι της Μαρίας Νεφέλης Γαζή. Σε δηλώσεις του στα Αποκαλυπτικά Live ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως για όλα φταίνε οι γονείς της κοπέλας.
«Ο Άνθιμος είναι γιος μου, είμαστε μαζί συνέχεια κι έχει πρόβλημα με το παιδί του. Έκανε τεστ DNA και είναι δικό του το παιδί. Του είχα πει να τα βρει με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, να μην τσακώνονται» και συνέχισε: «Είναι τα πεθερικά που μαλώνουν. Τα πεθερικά δίνουν συμβουλές και οι συμβουλές δεν είναι καλές. Ειδικά η μητέρα της κοπέλας φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο και μιλάει στην κόρη της έτσι ώστε να μην έχει επαφή με τον Άνθιμο. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά ο Άνθιμος. Είναι δυνατόν να μην είναι;»!
Τι είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Βουτσάς
Υπενθυμίζεται ότι, ο Κώστας Βουτσάς είχε μιλήσει και παλαιότερα για την κρίση στην σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή. «Ξέρω ότι έχουν κάποια διένεξη, αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση τον Άνθιμο. Μάλλον με την πεθερά του κάτι έχει. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου πάνω σ’ αυτό το θέμα. Είναι πατέρας και αυτός θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει.
Έχει δικαίωμα να απαιτήσει πολλά πράγματα. Πατέρας είναι, δεν είναι ξένος. Είναι αυτός που το γέννησε το παιδί», ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.