Η Ευγενία Νιάρχου έχει στιλ και φαίνεται. Η πάντα κομψή και λαμπερή εγγονή του Σταύρου Νιάρχου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με εντυπωσιακό outfit και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.
Η Ευγενία αγαπά τα ταξίδια και τη μόδα – έχει άλλωστε το δικό της brand κοσμημάτων – έχει ως βάση της το Λονδίνο, αλλά ταξιδεύει συχνά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τις ημέρες των γιορτών όμως, προσπαθεί να τις περνά με τα αγαπημένα της πρόσωπα σε κάποιο σαλέ ή ακόμη και εξωτικό προορισμό.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς