Η Σήλια Κριθαριώτη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ταλαντούχες σχεδιάστριες μόδας. Η ίδια όπως αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούν μακριά από την Ελλάδα αρκετά συχνά. «Μου έχουν προτείνει να είμαι κριτής στο GNTM αλλά δεν θα ήμουν συνεπής γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ. Το μισό χρόνο είμαι στο Λονδίνο».
Η Σήλια αναφέρθηκε επίσης και στα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα: «Παλιότερα έβλεπα να έρχονται από σχολές μοντέλων κοριτσάκια που δεν θα γίνονταν ποτέ μοντέλα και το έλεγα γιατί είναι αμαρτία να πληρώνουν δεν ξέρω πόσες χιλιάδες για να τους μάθουν να γίνουν μοντέλο. Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει».
Τέλος αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Ιωάννα Μπέλλα: «Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι κούκλα η κοπέλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε. Πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι γιατροί. Να έρχεται σε εσένα μια κούκλα και εσύ να την καταστρέφεις; Της ράβω για τα Μις Υφήλιος και θα την πάρω και στο Παρίσι και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα αν ακολουθήσει βέβαια αυτά που πρέπει να κάνει».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.