Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα που έστειλε στη σύντροφό του από τον Άγιο Δοιμίνικο
Ο παρουσιαστής του Survivor δεν ξεχνά την αγαπημένη του ούτε στιγμή
Η Χριστίνα Μπόμπα, για τέσσερις περίπου μήνες τα άφησε όλα και βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη. Τώρα, όμως, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Αθήνα.
Ωστόσο, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης δεν ξεχνά την αγαπημένη του ούτε στιγμή. Μέσα από τα social media μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας «Soon». Σε λίγο καιρό το ζευγάρι θα είναι άλλωστε και πάλι μαζί αφού το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.