Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για να αποχαιρετίσει τη Μάρω Κοντού που έφυγε από τη ωή την Τετάρτη 15 Ιουλίου σε ηλικία 92 ετών, κάνοντας αναφορά στον Νίκο Γαλανό.
Ο ηθοποιός, με τον οποίο οι δύο γυναίκες έπαιξαν μαζί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», πέθανε στις 19 Μαΐου 2025, και η Αντιγόνη Κουλουκάκου δήλωσε πως πλέον περιμένει να ανταμώσει ξανά με τη Μάρω Κοντού.
Σε κοινή φωτογραφία της με τη σπουδαία ηθοποιό, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος σε περιμένει... Καλό Παράδεισο», ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με κινηματογραφικό στιγμιότυπο της Μάρως Κοντού.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου το τελευταίο διάστημα της ζωής της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ηθοποιός είχε καρκίνο στον πνεύμονα και νοσηλεύτηκε αρχικά στο Αττικόν, ενώ ένα μήνα πριν μεταφέρθηκε στον Άγιο Σάββα, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας