Ο παρουσιαστής της ευχήθηκε και με μία ανάρτηση στα social media, μέσα από την οποία τόνισε πόσο θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της. Παρά την απόσταση που τους χωρίζει, δήλωσε τυχερός για τα έντεκα χρόνια που έχουν μοιραστεί, αλλά και βέβαιος ότι τους περιμένουν ακόμη πολλά γενέθλια που θα γιορτάσουν μαζί.
Αφού ανέβασε κοινά στιγμιότυπά τους, ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε και δημόσια τις ευχές του στη σύζυγό του, γράφοντας στο Instagram: «Τα πρώτα σου γενέθλια που είμαστε χώρια, και θα ήθελα τόσο πολύ να ήμουν εκεί. Όμως όπως ήμουν αρκετά τυχερός να έχω 11 χρόνια δίπλα σου, έτσι ξέρω πως μας περιμένουν ακόμα πολλά γενέθλια να γιορτάσουμε μαζί, αγάπη μου. Χρόνια σου πολλά, στο κορίτσι μου, τη γυναίκα μου, τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.