Όμορφη και λαμπερή ακόμη και χωρίς τη βοήθεια του μακιγιάζ «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη έξω από το σπίτι της στα Μελίσσια.
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ντυμένη casual η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε από το περιοδικό «ΟΚ» κατά την έξοδό της από το σπίτι της και ενώ κατευθυνόταν προς το Studio Pro στα Σπάτα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός την έχει εντοπίσει αμακιγιάριστη, μιας και τους τελευταίους μήνες, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεβαφτεί ακόμη και μπροστά στην κάμερα.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.