Το προηγούμενο Σάββατο ήταν ξεχωριστό για την Ελένη Μενεγάκη, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της. Η ίδια μάλιστα η Ελένη μέσα από την εκπομπή της τη Δευτέρα ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν και αναφερόμενη στην ημέρα των γενεθλίων της και στο πώς τα γιόρτασε είπε πως «το έριξε λίγο έξω».
Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», η ατμόσφαιρα στο σπίτι της παρουσιάστριας το περασμένο Σάββατο ήταν από το πρωί εορταστική και αφιερωμένη στα αγαπημένα της πρόσωπα.
Το βράδυ ένα ρομαντικό δείπνο στο δημοφιλές εστιατόριο “Nobu” στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο, ήρθε να συμπληρώσει την όμορφη ημέρα της Ελένης.
Στην παρέα μάλιστα του ζευγαριού βρέθηκε και ο αδελφός του Ματέο με τη σύζυγό του.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.