Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη της και χαρακτηρίζοντας «πολύ άδικο» το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.
Ο δημοσιογράφος πέθανε τον Μάιο του 1999 με την ηθοποιό να εξηγεί πόσο δεμένοι ήταν καθ' όλη την κοινή τους πορεία. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι o Φρέντυ Γερμανός ήταν για εκείνη «πατέρας, σύντροφος και συγγενής». Μάλιστα, τόνισε ότι ήταν άδικο που έφυγε από τη ζωή, πριν καν κλείσει τα 65 του χρόνια και εξήγησε πόσο πολύ της στοίχισε ο θάνατός του.
Όπως είπε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Ο Φρέντυ ήταν για μένα όλη μου η οικογένεια, ο πατέρας, ο σύντροφος, ο συγγενής μου, τα πάντα. Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ούτε 65 χρονών δεν ήταν. Για μένα ήταν μια τεράστια απώλεια, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Η ζωή μου δεν ήταν εύκολη, αλλά πάλευα πολύ δυνατά με την τύχη και την κακοτυχία μου, προσπαθούσα να προχωρήσω παρά τα εμπόδια».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.