Τις διακοπές της στη Μύκονο με τις φίλες της αναπολεί η Ιωάννα Τούνη και έκανε μια αναδρομή στο φωτογραφικό της άλμπουμ από τις μέρες που πέρασε στο νησί. Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε πρόσφατα εκεί για τις ανάγκες φωτογραφίσεων που έκανε για το brand της.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα που τράβηξε με τις φίλες της κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους στο νησί των ανέμων.
Σε κάποια στιγμιότυπα, οι γυναίκες εμφανίζονται πάνω σε ένα σκάφος να τρώνε και να χορεύουν, ενώ σε άλλη φωτογραφία, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στην κάμερα με ένα μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα, με την οποία θέλησε να συνοδεύσει την ανάρτησή της, η Instagrammer έγραψε: «Τρέχουσα κατάσταση: ευγνώμων, ώριμη και λαμπερή».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.