Μια σέξι φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στα social media.
Η Instagrammer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους το φωτογραφικό της άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αντίπαρο, στην οποία βρέθηκε πριν από μερικές μέρες, και το «αποκαλυπτικό» στιγμιότυπο ήταν αυτό που ξεχώρισε.
Σε αυτό, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ξαπλωμένη στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο, μες στους αφρούς, στηρίζοντας το κεφάλι της στο μπράτσο της, ενώ φορά κολιέ και σκουλαρίκια.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.