Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Κώμη της Τήνου, καθώς η Γιορτή της Αγκινάρας απέκτησε μια εντελώς διαφορετική διάσταση όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε ξαφνικά στη σκηνή με την ορχήστρα του.
Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να ξεσηκώσει το πλήθος με την αστείρευτη ενέργεια και το μοναδικό του ταλέντο. Συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Μάνεση στο βιολί, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που συνδύαζε παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια με τις πιο αγαπημένες του επιτυχίες, ενώ παράλληλα μας παρουσίασε το νέο του τραγούδι, το οποίο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.
Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, αν και κράτησε μόλις 15 λεπτά, ήταν αρκετή για να αφήσει το κοινό ενθουσιασμένο και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία της γιορτής.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας